Borsa Kaplanı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Sen kimsin bana emir veriyorsun emir kipinin kullanılmasından nefret ederim.Kaynak kodunu txt olarak github'da paylaştım. Git incele.
Yeni paylaşdıDostum bak adam yazılımın her harfine kadar kodlarını paylaşmış ne diyorsun ben anlamadım ki. Virüs var mı girip bak istiyorsan diyor adam.
Sen neyin boşunu yapıyorsunki hala? Haksızım de geç otur.
Konuyu başka yere çekme, burada gerginliği çıkartan, durduk yere "bu arkadaşın mahkemeyi tatması gerek." diyen sensin. Bu durumda herkes gerilir ve sert cevaplar verir.Sen kimsin bana emir veriyorsun emir kipinin kullanılmasından nefret ederim.
Tamam sorun yok biz sadece kanıt istiyorduk.@ReXnaTeCh ses yok?
Hocam EBA'nın hemen açılması gerektiği durumlarda hemen açılıyor. HDD'li sistemlerde daha hızlı giriş için çalışıyor.Hocam bu yazınızdan sadece bir uygulama çıkardığınızı anlayabiliyoruz, insan biraz ayrıntı ekler. Telepati yoluyla mı öğreneceğiz ne işe yaradığını.
Daha önce de verdim ama direttiniz .Tamam sorun yok biz sadece kanıt istiyorduk.
Elinize ne kadar bu konuda bilgin olmasam da inceledim kodları ve bir şey bulamadım ama programın pek bir yararı da yok tüm programın amacı 1 kaç saniye kazanmaktan ibaret sanırsam.@ReXnaTeCh ses yok?
kanıtlanmıyorsa illa bir şey vardır mantığı ile konuştum , kaba davranılması gereken bir şey yok.Konuyu başka yere çekme, burada gerginliği çıkartan, durduk yere "bu arkadaşın mahkemeyi tatması gerek." diyen sensin. Bu durumda herkes gerilir ve sert cevaplar verir.
Diretmekle alakası yok. Konu başlığını gördüm merak edip girdim. İçeriğe uygulamanın bir Webview olduğunu eklerseniz benim gibi merak edip giren ve yorumlara bakmayan kişiler açısından daha hızlı bir cevap olurHocam EBA'nın hemen açılması gerektiği durumlarda hemen açılıyor. HDD'li sistemlerde daha hızlı giriş için çalışıyor.
Daha önce de verdim ama direttiniz .