Neler Yeni

Ebeveynlerim beni insan yerine koymuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mehmet Emin Tamer
Arkadaşlar biraz içimi dökücem. Taaa lgs bittiği zaman (stok sikintisi yok iken) bu emektarı değistirmek içim yalvardım ama ne yaparsam yapayim almiyorlar bu pc ye tamire şimdiye kadar en az 850tl harcadi yaptiriyoruz gene hata veriyor yaptiriyoruz gene hata veriyor boyle boyle 850 tl gitti bile aha gene bozuldu (fotodaki gibi) beni o zamanlar insan yerine koyup alsalardi şuan çok güzel 6k ya rtx 2060 li bi arkadaşim olucakti Allaha şukür maddi sikintimizda yok ama neymiş çok bakarmişim güya benim iyiliğjmj düşünüyorlar.

Ekler

• 20210701_132151.jpg
    20210701_132151.jpg
    3.2 MB · Hit: 94

OZTURK28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
bedirhan öztürk
geçmiş olsun kardeşim. sen aileni daha iyi tanıyorsun. ikna edersin emin ol benimkilerde öyleydi. Allah gönülüne göre bir pc versin .

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Geçmiş olsun. Aynı durum. Eğer her gün bilgisayarın lafını açarsan almazlar haberin olsun.

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Bendede aynı durum vardı az bilgisayara bak, çözülüyo.Benim babam bir de doktor olduğu için bütün olayları kafasında kuruyor.Gözünün numarası büyüdü ayağında sinir tetiklendi diye almıyordu.Şimdi hızlı monitörün göz sağlığına iyi geldiğini gördü.Arkadaşımın babası Salih amca "Al şu çocuğa bir bilgisayar 6 fpste oynatıyosun delikanlı adamı" diyince almaya başladı ama almaya başladı sürede stok sorununa geldi.

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Başlık aşırı abartı. Yemeğini, suyunu mu vermediler? Demek ki onlara o güveni verememişsin ki başından kalkmayacağını düşünüyorlar. Onlara kanıtlamayı dene derslerinle dengede tutacağına.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sırf PC almıyorlar diye insan yerine koymamak ne alaka ? Seni bu hayatta ailenden başka en çok seven olmayacak bunu unutma.

Atyxah

80+ Silver
Bence kötü bir şekilde çok oynamak yerine kaliteli bir şekilde az oynayım de ve manipülasyon taktiği uygula günde 5 saat oynayım diye başla çok dicekler yavaş yavaş itiraz ede ede 2 saate düşür ama 5 den başla çünkü ilk 2 saat dersen 2 çok deyip kabul etmezler ve anlaşın pc alsın onlar seni takip etsinler 2 saat oynayınca hemen kapat kendini ona göre ayarla zaten bu süre zamanla artar azcık sabretmen lazım sadece

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
ama neymiş çok bakarmişim güya benim iyiliğjmj düşünüyorlar.

Sanırsam şu anki bilgisayarınla çok vakit geçirdiğin için öyle diyorlar benim babam da öyle diyordu şu anki iyi olmayan pc ile çok vakit geçiriyorsun daha iyisini alsak hiç başından kalkmazsın diye. Şu anki bilgisayarınla aşırı zaman geçirmezsen alabilirler belki.

Sami Järvi

80+ Silver
İnsanın Adı çıkacağına canı çıksın diyorlar ya aynı o hesap senin onların gözünde yeni bilgisayar aldığında başından kalkmayacaksın izlenimi yatıyor ve bu izlenimi ortadan kaldırmak baya zamanını alacak .Ve bu izlenim kendi kendine oluşmaz sen demek ki cok kalıyorsun başında.Öncelikle o bilgisayarla zamanını baya bi azalt ailenle vakit geçir ve sakın bilgisayar ile ilgili bir şey söleme derslerine çalış dil öğren ve bunu ailene dile getir de ki kendimi geliştirmeye karar verdim felan ve bu algı zor olsa da bir süre sonra yıkılacak zaman belirtemem çünkü kişiden kişiye değişen bir durum bu . 1 yıl da olabilir 1 ay .okuma test kitapları felan aldır maddi durumunuz kötü değil diyorsun ve bu davranışlarını gördükçe ailen ilk başta yeni pc alman için oldugunu anlayacak ama bir süre sonra sana karışmazlar yeni pc alırlar diye düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mehmet Emin Tamer
Sanırsam şu anki bilgisayarınla çok vakit geçirdiğin için öyle diyorlar benim babam da öyle diyordu şu anki iyi olmayan pc ile çok vakit geçiriyorsun daha iyisini alsak hiç başından kalkmazsın diye. Şu anki bilgisayarınla aşırı zaman geçirmezsen alabilirler belki.
İnsanın Adı çıkacağına canı çıksın diyorlar ya aynı o hesap senin onların gözünde yeni bilgisayar aldığında başından kalkmayacaksın izlenimi yatıyor ve bu izlenimi ortadan kaldırmak baya zamanını alacak .Ve bu izlenim kendi kendine oluşmaz sen demek ki cok kalıyorsun başında.Öncelikle o bilgisayarla zamanını baya bi azalt ailenle vakit geçir ve sakın bilgisayar ile ilgili bir şey söleme derslerine çalış dil öğren ve bunu ailene dile getir de ki kendimi geliştirmeye karar verdim felan ve bu algı zor olsa da bir süre sonra yıkılacak zaman belirtemem çünkü kişiden kişiye değişen bir durum bu . 1 yıl da olabilir 1 ay .okuma test kitapları felan aldır maddi durumunuz kötü değil diyorsun ve bu davranışlarını gördükçe ailen ilk başta yeni pc alman için oldugunu anlayacak ama bir süre sonra sana karışmazlar yeni pc alırlar diye düşünüyorum
Arkadaşlar ne çok bakması Allah aşkina harici ekran karti olmayan apu bir sistem üstelik 11 yillik intel pentium e5700 diye bir işlemci var 1080p video izletmiyor bana, aksine zevk alamadiğim için başina geçmiyorum bile ödev için araştirma falan yapmadigim sürece
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçmiş olsun. Aynı durum. Eğer her gün bilgisayarın lafını açarsan almazlar haberin olsun.
Yok kesinlijkle hergün konuyu açmiyorum aksine teknoloji den konu açildiği zaman soyluyorum durup dururken kesinlkle baba bana pc al demiyorum zaten bu mallik olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,029
Üyeler
165,108
Son üye
Rüzgari ceylan
Top Bottom