Neler Yeni

ebook reader önerisi

Hasan01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hasan şahin
Uzun zamandır telefon üzerinden kitap okuyorum fakat hem beni tatmin etmeyip hemde uzun süreli okumalarda gözlerimi çok yormaya başladı o yüzden paraya kıyıp bir ebook okuyucu almaya karar verdim fakat özelliklerinden pek anlamadım sıfır fiyatları çok pahalı olduğu için 2. el bir şey almayı düşünüyorum alırken neye dikkat etmem gerektini yada tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı modeller varmı
bütçe: 1.5-2k

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Amazon Kindle Paperwhite ve Kobo Clara HD ürünlerine bakabilirsiniz.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
paperwhiteların birbirlerinden ne farkları var hocam bir de kindle 2022 nasıl bir fikriniz varmı
Amazon Kindle Paperwhite 4'ün reklamlı ve reklamsız versiyonları vardır. Buna dikkat edebilirsiniz.
5.nesil sadece reklamsız olarak satılmakta ve daha büyük ekran sahiptir. 4.nesil 6 inch ekrana sahipken 5.nesil 6.8 inch ekrana sahiptir.

Hasan01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hasan şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Amazon Kindle Paperwhite 4'ün reklamlı ve reklamsız versiyonları vardır. Buna dikkat edebilirsiniz.
5.nesil sadece reklamsız olarak satılmakta ve daha büyük ekran sahiptir. 4.nesil 6 inch ekrana sahipken 5.nesil 6.8 inch ekrana sahiptir.
kobo clara hd de reklam sıkıntısı mevcut mu peki

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
kobo clara hd de reklam sıkıntısı mevcut mu peki
Amazon canlı destekten reklamlar kaldırılabiliyor paperwhite için. Kobo Clara HD için herhangi bir reklamlı seçenek görmedim.

Bu arada ek bilgi sunayım.
Paperwhite 4 de tek ışık seçeneği varken 5de ise sıcaklık ayarı var. Yani göz korumak adına 5 tercih edilmeli. Diğer yandan Clara HD'de de sıcak aydınlatma bulunmakta.

Hasan01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hasan şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Amazon canlı destekten reklamlar kaldırılabiliyor paperwhite için. Kobo Clara HD için herhangi bir reklamlı seçenek görmedim.

Bu arada ek bilgi sunayım.
Paperwhite 4 de tek ışık seçeneği varken 5de ise sıcaklık ayarı var. Yani göz korumak adına 5 tercih edilmeli. Diğer yandan Clara HD'de de sıcak aydınlatma bulunmakta.
o zaman 4 almaktansa clara hd daha makul gibi geliyor paperwhite 5 bütçenin biraz üstünde kalıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,300
Üyeler
163,639
Son üye
Emin Kaymaz
Top Bottom