Ben böyle bir sorun yaşamadım, aradığımda yada mesaj attığımda dönüş aldım hep.Canlı desteği mesajlara cevap vermiyor telefonla ararsanızda zor ulaşıyorsun (kendi tecrübelerim.). Bunları bilerek al derim.
Ben böyle bir sorun yaşamadım, aradığımda yada mesaj attığımda dönüş aldım hep.Canlı desteği mesajlara cevap vermiyor telefonla ararsanızda zor ulaşıyorsun (kendi tecrübelerim.). Bunları bilerek al derim.
güvenilir bir site mi emin olun ayrıca 240gb yerine en az 480 alın 240 çok çabuk doluyorPowered By MSI B550M PRO-VDH Ryzen 5 3600 16GB 480GB SSD 12GB Radeon RX 6700 XT 650W PSU - ebrarbilgisayar.com
Powered By MSI B550M PRO-VDH Ryzen 5 3600 16GB 480GB SSD 12GB Radeon RX 6700 XT 650W PSU en uygun fiyatla Ebrar Bilgisayar'da. Powered By MSI PBM-12GRX6700XT-B550MPVDH-R5-16G ve MSI Hazır Sistemler fırsatlarını kaçırmayın!www.ebrarbilgisayar.com
linkte bulunan hazır sistem 13.999 TL alınır mı? Fiyatı uygun mu?
Hayırlı olsunSiparişimi kargoya teslim ettiler bu kadar hızlı vereceklerini tahmin etmiyordum
Hayırlı olsun.Siparişimi kargoya teslim ettiler bu kadar hızlı vereceklerini tahmin etmiyordum
eyvallah bir gelsin bakalım, yarın normal şartlarda elinize ulaşır dediler.Hayırlı olsun
Hayırlı olsun, yanına 2K çözünürlükte monitör güzel gider.Siparişimi kargoya teslim ettiler bu kadar hızlı vereceklerini tahmin etmiyordum
aynen, bakıyorum monitör var mı uyguna sitede diyeHayırlı olsun, yanına 2K çözünürlükte monitör güzel gider.
Ben de orada gördüm ürünüİnstagram'da @oyuncuodasi diye bir sayfa var, ara ara paylaşıyor burayı. Güvenilir sanırım. Şikayetvar'a da bakmak lazım ama.
İnstagram'da @oyuncuodasi diye bir sayfa var, ara ara paylaşıyor burayı. Güvenilir sanırım. Şikayetvar'a da bakmak lazım ama.
aradığımda isterseniz işlemciye değiştirebililiriz dediler.Fiyat iyi alınabilir ama darboğaz olmaz mı bu sistemde işlemci sanki biraz düşük kalıyor