Neler Yeni

🔥İndirim Eczacıbaşı Selfit seçili ürünlerde 2 al 1 öde

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Mustafa Ödemiş
Paketlemesi falan cok iyiymis

Ekler

• IMG_9619.jpeg
    IMG_9619.jpeg
    1.8 MB · Hit: 74
  • IMG_9620.jpeg
    IMG_9620.jpeg
    1.7 MB · Hit: 66

GirayHan

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Can Çakır
Bir dakika ne oluyor burada ? Ne hadle siz forum platformunda sağlık tavsiyesi veriyorsunuz ? Vitaminlerin hepsi idrar yoluyla atılmaz ve etkileşime girebilirler oyuncak mı sandınız siz bunu admini yok mu bu forumun ? Forumdan ve internetten ASLA ama ASLA sağlık ve tedavi tavsiyesi almayınız böyle bir şey yok arkadaşlar. İnternetten kafanıza göre takviye almayın kimseye güvenmeyin onda işe yaramış bir tedavi sizde yaramayabilir lütfen indirim adı altında saçma sapan markalar ve tedavilere başlamayın bölge sağlık merkezinize eczacınıza veya doktora danışın !

GirayHan

80+ Platinum
Bir dakika ne oluyor burada ? Ne hadle siz forum platformunda sağlık tavsiyesi veriyorsunuz ? Vitaminlerin hepsi idrar yoluyla atılmaz ve etkileşime girebilirler oyuncak mı sandınız siz bunu admini yok mu bu forumun ? Forumdan ve internetten ASLA ama ASLA sağlık ve tedavi tavsiyesi almayınız böyle bir şey yok arkadaşlar. İnternetten kafanıza göre takviye almayın kimseye güvenmeyin onda işe yaramış bir tedavi sizde yaramayabilir lütfen indirim adı altında saçma sapan markalar ve tedavilere başlamayın bölge sağlık merkezinize eczacınıza veya doktora danışın !
sakin ol !

tahlil yaptırın diye bas bas bağırmışız konuda zaten öyle ünlem koyarak foruma girip 2. mesajını buraya atarak mesai harcama boş yapma :D burda depresyon ilacı paylaşılmıyor vitamin takviyesi bunda da zaten gerekli şekilde tahlil yaptırın demişiz. bi sen zeki değilsin herkes biliyor tahlil yaptırması gerektiğini

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Güvenilir firma olduğu için dediğin sorun olmaz gibi, Eczacıbaşı satıyor.
tabii ki ürünü almadan önce kullanacak insan dediğin gibi araştırmalı, vitamin bünyesinde işe yararmı yaramazmı diye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Can Çakır
Evet. Ama kimsenin yaptırmadığını 'al-geç' yaptığını insan sağlığı üzerine uğraştığım için sizden iyi biliyorum. Bir sağlıkçıyla konuşuyorsunuz şuan ve benim alanıma giriyorsunuz. Tavsiye verdiğiniz ortada ve bu çok yanlış. İndirim takibi için bakıyorum mesaj sayımın bir önemi yok, indirimi paylaştınız daha da uzatmayın. Her odak problemi olana concerta başlamıyoruz böyle bir dünya yok. Takviye problemleriniz için lütfen bölge sağlık merkezinize doktorunuza danışın kendiniz tedavi ve takviye planına başlamayın. Başı yananları çok görüyoruz oyuncak değil bu iyi forumlar

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
Evet. Ama kimsenin yaptırmadığını 'al-geç' yaptığını insan sağlığı üzerine uğraştığım için sizden iyi biliyorum. Bir sağlıkçıyla konuşuyorsunuz şuan ve benim alanıma giriyorsunuz. Tavsiye verdiğiniz ortada ve bu çok yanlış. İndirim takibi için bakıyorum mesaj sayımın bir önemi yok, indirimi paylaştınız daha da uzatmayın. Her odak problemi olana concerta başlamıyoruz böyle bir dünya yok. Takviye problemleriniz için lütfen bölge sağlık merkezinize doktorunuza danışın kendiniz tedavi ve takviye planına başlamayın. Başı yananları çok görüyoruz oyuncak değil bu iyi forumlar
Danışmayın basın omega 5 yenur belinize elinize güç kuvvet gelsin ooohhhhhhhhhh

GirayHan

80+ Platinum
aynen profesör doktorsun zaten o yüzden seni dinlemeliler. forumda zaten herkes mühendis doktor cerrah. ne bileyim senin ne iş yaptığını ben ?

adam yazmış tırnak için saç için ?

biotin !

bunu bilmek için doktor olmaya gerek yok. bilmeyen de yok.

biotin'in saç ve tırnak sağlığına iyi geldiğini herkes bilir. üstüne de tahlil yaptırın demişim zaten.

senin sağlıkçı olmadığın zaten belli eczacıbaşı ürünlerine dandik diyorsun ek olarak eczaneye danışın diyorsun. hiç bir sağlıkçı eczaneye danışın demez. doktora gidin tahlil yaptırın eksik vitaminleri takviye yolu ile alın der.

iyi forumlar.

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Berat fatih
üni yeni geçmiş saglıkçı içimden bi ses erkek degilde kadınsın gibime gelıyor :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Paketlemesi falan cok iyiymis
kaç tane ürün aldın aga neyse h.o

alixd

80+
Bu tip vitaminlerin nedense hiçbir işe yaramadığını ve vücudun bunları direkt attığını düşünüyorum, gerekli testleri yaptırıp eğer gerçekten bir eksiklik varsa reçeteli bir ürün kullanmak daha mantıklı gibi. Bu tip ürünler bana biraz oyuncak gibi geliyor :)

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Berkecan Ergin

Çok mu kasıyorsun sence? Bu takviyelerin hiçbiri sağlık sorunu oluşturabilecek takviye değil, kaldı ki internette satılan ürün eczanede 2 katı fark oluşturuyorsa insanlar güvenilir satıcılardan alabilir. Eczanelerde neticede ecza depolarından toptancılarından vs alıp karını koyup satıyor.

Bu tip vitaminlerin nedense hiçbir işe yaramadığını ve vücudun bunları direkt attığını düşünüyorum, gerekli testleri yaptırıp eğer gerçekten bir eksiklik varsa reçeteli bir ürün kullanmak daha mantıklı gibi. Bu tip ürünler bana biraz oyuncak gibi geliyor :)
Aynen işe yaramıyorlar :D

alixd

80+
Çok mu kasıyorsun sence? Bu takviyelerin hiçbiri sağlık sorunu oluşturabilecek takviye değil, kaldı ki internette satılan ürün eczanede 2 katı fark oluşturuyorsa insanlar güvenilir satıcılardan alabilir. Eczanelerde neticede ecza depolarından toptancılarından vs alıp karını koyup satıyor.

Aynen işe yaramıyorlar :D
Elbette işe yarıyordur dostum, fakat böyle bir alışveriş yapacaksam sağlığımı tehlikeye atmak yerine en azından daha kaliteli vitaminler satın alırdım. Omega3'te IFOS sertifikası yok mesela, ucuz vitaminler boş hap yutmak gibi geliyor bana :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,657
Üyeler
168,334
Son üye
Top Bottom