sakin ol !Bir dakika ne oluyor burada ? Ne hadle siz forum platformunda sağlık tavsiyesi veriyorsunuz ? Vitaminlerin hepsi idrar yoluyla atılmaz ve etkileşime girebilirler oyuncak mı sandınız siz bunu admini yok mu bu forumun ? Forumdan ve internetten ASLA ama ASLA sağlık ve tedavi tavsiyesi almayınız böyle bir şey yok arkadaşlar. İnternetten kafanıza göre takviye almayın kimseye güvenmeyin onda işe yaramış bir tedavi sizde yaramayabilir lütfen indirim adı altında saçma sapan markalar ve tedavilere başlamayın bölge sağlık merkezinize eczacınıza veya doktora danışın !
Güvenilir firma olduğu için dediğin sorun olmaz gibi, Eczacıbaşı satıyor.Bir dakika ne oluyor burada ? Ne hadle siz forum platformunda sağlık tavsiyesi veriyorsunuz ? Vitaminlerin hepsi idrar yoluyla atılmaz ve etkileşime girebilirler oyuncak mı sandınız siz bunu admini yok mu bu forumun ? Forumdan ve internetten ASLA ama ASLA sağlık ve tedavi tavsiyesi almayınız böyle bir şey yok arkadaşlar. İnternetten kafanıza göre takviye almayın kimseye güvenmeyin onda işe yaramış bir tedavi sizde yaramayabilir lütfen indirim adı altında saçma sapan markalar ve tedavilere başlamayın bölge sağlık merkezinize eczacınıza veya doktora danışın !
Danışmayın basın omega 5 yenur belinize elinize güç kuvvet gelsin ooohhhhhhhhhhEvet. Ama kimsenin yaptırmadığını 'al-geç' yaptığını insan sağlığı üzerine uğraştığım için sizden iyi biliyorum. Bir sağlıkçıyla konuşuyorsunuz şuan ve benim alanıma giriyorsunuz. Tavsiye verdiğiniz ortada ve bu çok yanlış. İndirim takibi için bakıyorum mesaj sayımın bir önemi yok, indirimi paylaştınız daha da uzatmayın. Her odak problemi olana concerta başlamıyoruz böyle bir dünya yok. Takviye problemleriniz için lütfen bölge sağlık merkezinize doktorunuza danışın kendiniz tedavi ve takviye planına başlamayın. Başı yananları çok görüyoruz oyuncak değil bu iyi forumlar
aynen profesör doktorsun zaten o yüzden seni dinlemeliler. forumda zaten herkes mühendis doktor cerrah. ne bileyim senin ne iş yaptığını ben ?Evet. Ama kimsenin yaptırmadığını 'al-geç' yaptığını insan sağlığı üzerine uğraştığım için sizden iyi biliyorum. Bir sağlıkçıyla konuşuyorsunuz şuan ve benim alanıma giriyorsunuz. Tavsiye verdiğiniz ortada ve bu çok yanlış. İndirim takibi için bakıyorum mesaj sayımın bir önemi yok, indirimi paylaştınız daha da uzatmayın. Her odak problemi olana concerta başlamıyoruz böyle bir dünya yok. Takviye problemleriniz için lütfen bölge sağlık merkezinize doktorunuza danışın kendiniz tedavi ve takviye planına başlamayın. Başı yananları çok görüyoruz oyuncak değil bu iyi forumlar
üni yeni geçmiş saglıkçı içimden bi ses erkek degilde kadınsın gibime gelıyorEvet. Ama kimsenin yaptırmadığını 'al-geç' yaptığını insan sağlığı üzerine uğraştığım için sizden iyi biliyorum. Bir sağlıkçıyla konuşuyorsunuz şuan ve benim alanıma giriyorsunuz. Tavsiye verdiğiniz ortada ve bu çok yanlış. İndirim takibi için bakıyorum mesaj sayımın bir önemi yok, indirimi paylaştınız daha da uzatmayın. Her odak problemi olana concerta başlamıyoruz böyle bir dünya yok. Takviye problemleriniz için lütfen bölge sağlık merkezinize doktorunuza danışın kendiniz tedavi ve takviye planına başlamayın. Başı yananları çok görüyoruz oyuncak değil bu iyi forumlar
kaç tane ürün aldın aga neyse h.oPaketlemesi falan cok iyiymis
Evet. Ama kimsenin yaptırmadığını 'al-geç' yaptığını insan sağlığı üzerine uğraştığım için sizden iyi biliyorum. Bir sağlıkçıyla konuşuyorsunuz şuan ve benim alanıma giriyorsunuz. Tavsiye verdiğiniz ortada ve bu çok yanlış. İndirim takibi için bakıyorum mesaj sayımın bir önemi yok, indirimi paylaştınız daha da uzatmayın. Her odak problemi olana concerta başlamıyoruz böyle bir dünya yok. Takviye problemleriniz için lütfen bölge sağlık merkezinize doktorunuza danışın kendiniz tedavi ve takviye planına başlamayın. Başı yananları çok görüyoruz oyuncak değil bu iyi forumlar
Aynen işe yaramıyorlarBu tip vitaminlerin nedense hiçbir işe yaramadığını ve vücudun bunları direkt attığını düşünüyorum, gerekli testleri yaptırıp eğer gerçekten bir eksiklik varsa reçeteli bir ürün kullanmak daha mantıklı gibi. Bu tip ürünler bana biraz oyuncak gibi geliyor![]()
Elbette işe yarıyordur dostum, fakat böyle bir alışveriş yapacaksam sağlığımı tehlikeye atmak yerine en azından daha kaliteli vitaminler satın alırdım. Omega3'te IFOS sertifikası yok mesela, ucuz vitaminler boş hap yutmak gibi geliyor banaÇok mu kasıyorsun sence? Bu takviyelerin hiçbiri sağlık sorunu oluşturabilecek takviye değil, kaldı ki internette satılan ürün eczanede 2 katı fark oluşturuyorsa insanlar güvenilir satıcılardan alabilir. Eczanelerde neticede ecza depolarından toptancılarından vs alıp karını koyup satıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen işe yaramıyorlar![]()