Neler Yeni

Edam, gouda, blue cheese, cheddar, parmesan ve grana padanoda 2 alın 1 ödeyin!

ChristianSerratos

80+ Silver
Geçen yıl bir kere olmuştu bu indirim. Yılda bir kez yabancı peynirler de bu indirim oluyor tavsiye ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Onur Yücel
Geçen yıl bir kere olmuştu bu indirim. Yılda bir kez yabancı peynirler de bu indirim oluyor tavsiye ederim
Teşekkürler peynir aşığı biriyim yağ gibi aktı

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Onur Yücel
Kral edam gouda kimyonlu ya da smoked den önerin varmı ben normal beyaz peynir sevmiyorum
Hocam edamlar kaşara benziyor daha çok. Fümeler de tostlarda falan ısıtılınca iyi oluyor onun dışı alıp çatallayam falan diyorsan füme alma. Edam gouda yemedim ben düz edam yedim baya beğenmiştim. Gouda olanlarda yağı daha az oluyor o yüzden bilemiyorum, denemek için aldım gelince bakacağık

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Cem
Hepsini yedim hiç biri bir Erzincan tulum bir Kars gravyeri etmez. En azından bizim markette satılanlar belki düzgün bir yerde yesek fark olurdu

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Onur Yücel
Hepsini yedim hiç biri bir Erzincan tulum bir Kars gravyeri etmez. En azından bizim markette satılanlar belki düzgün bir yerde yesek fark olurdu
Ben hepsini yemedim ama pek çoğunu yedim. Yerinde yemek nasıl olur bilmiyorum ama TR de bulunan hemen hemen her paketli peyniri tatmışımdır ithal olanlardan. Benim de en beğendiğim tulum, yalnız Karsta yediğim tulum ne Erzincanda ne İzmirde vardı tuluma yaklaşabilen peynir çeşidi yok bana kalırsa gerçekten peynirlerin şahı iyi ki bu topraklarda doğmuşum

ChristianSerratos

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kampanyanın süresi 8 Ocak'a kadar uzatmışlar

Top Bottom