RimuruTempestttttt
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 335
E devletten pandemi basvurusu yaptim ama basvuru sayfasinda gözükmüyor tekrar yapmaya calistigimda ise bu adrese basvuru yapılmıştır diyor
EvetPandemi başvurusu sosyal yardım olan mıydı ?
Sosyal yardim bilgisi bulunamamıştır diyorSosyal Yardım Bilgileri Sorgulama
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sosyal yardım bilgileri sorgulama hizmetidir.www.turkiye.gov.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yanlış bilmiyorsam burası
Zaten 0 sonu hemen yaptimSisteme düşmesi vakit alıyor olabilir dostum. Ayrıca şu an TC kimlik numarasının sonu "0" olanlar başvurabiliyor.
AnladimBekle dostum o halde belki vakit alıyordur düşmesi. Sabah kontrol edersin tekrar.
Eğer size çıktığı zaman bulunacaktır yazacaktır herhalde çıktığına emin misiniz ?Sosyal yardim bilgisi bulunamamıştır diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zaten 0 sonu hemen yaptim
İste basvuru gözükmüyor o nedenle sordumEğer size çıktığı zaman bulunacaktır yazacaktır herhalde çıktığına emin misiniz ?
Aynı adrese başvuru yapılı diyorsa başvurmuşsun anlamına geliyor
Başvurduğuna dair gösteren bir şey yok zaten kendin diyorsun tekrar başvurduğumda " bu adrese basvuru yapılmıştır " yazısı çıkıyor diyorsun yani başvurmuşsun ve gerçekleşmiş eğer kabul edilir ve 1000tlik para gerçekleşirse attığım sayfaya düşecektir.Umarım anlamışsındır.İste basvuru gözükmüyor o nedenle sordum
Anladim oky sağolBaşvurduğuna dair gösteren bir şey yok zaten kendin diyorsun tekrar başvurduğumda " bu adrese basvuru yapılmıştır " yazısı çıkıyor diyorsun yani başvurmuşsun ve gerçekleşmiş eğer kabul edilir ve 1000tlik para gerçekleşirse attığım sayfaya düşecektir.Umarım anlamışsındır.