Öneri Edevlet pandemi basvuru görünmüyor

RimuruTempestttttt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
335
E devletten pandemi basvurusu yaptim ama basvuru sayfasinda gözükmüyor tekrar yapmaya calistigimda ise bu adrese basvuru yapılmıştır diyor

Pandemi başvurusu sosyal yardım olan mıydı ?

Sisteme düşmesi vakit alıyor olabilir dostum. Ayrıca şu an TC kimlik numarasının sonu "0" olanlar başvurabiliyor.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış bilmiyorsam burası
Sosyal yardim bilgisi bulunamamıştır diyor

Sisteme düşmesi vakit alıyor olabilir dostum. Ayrıca şu an TC kimlik numarasının sonu "0" olanlar başvurabiliyor.
Zaten 0 sonu hemen yaptim

Bekle dostum o halde belki vakit alıyordur düşmesi. Sabah kontrol edersin tekrar.

Sosyal yardim bilgisi bulunamamıştır diyor

Zaten 0 sonu hemen yaptim
Eğer size çıktığı zaman bulunacaktır yazacaktır herhalde çıktığına emin misiniz ?
Aynı adrese başvuru yapılı diyorsa başvurmuşsun anlamına geliyor

Eğer size çıktığı zaman bulunacaktır yazacaktır herhalde çıktığına emin misiniz ?
Aynı adrese başvuru yapılı diyorsa başvurmuşsun anlamına geliyor
İste basvuru gözükmüyor o nedenle sordum

İste basvuru gözükmüyor o nedenle sordum
Başvurduğuna dair gösteren bir şey yok zaten kendin diyorsun tekrar başvurduğumda " bu adrese basvuru yapılmıştır " yazısı çıkıyor diyorsun yani başvurmuşsun ve gerçekleşmiş eğer kabul edilir ve 1000tlik para gerçekleşirse attığım sayfaya düşecektir.Umarım anlamışsındır.

Başvurduğuna dair gösteren bir şey yok zaten kendin diyorsun tekrar başvurduğumda " bu adrese basvuru yapılmıştır " yazısı çıkıyor diyorsun yani başvurmuşsun ve gerçekleşmiş eğer kabul edilir ve 1000tlik para gerçekleşirse attığım sayfaya düşecektir.Umarım anlamışsındır.
Anladim oky sağol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,601
Üyeler
189,467
Son üye
Bedobey
Geri