Knk o bütçeye pek iyi bir laptob gelmez onun yerine 2.el bir kasa alman daha mantıklı.15.000 TL bütçem var bana laptop önerir misiniz? şimdiden teşekkürler
Knk o bütçeye pek iyi bir laptob gelmez onun yerine 2.el bir kasa alman daha mantıklı.
20.000 tl ye varmıdırKnk o bütçeye pek iyi bir laptob gelmez onun yerine 2.el bir kasa alman daha mant
Knk illa laptob olmak zorundaysa 20 ye alınır ama kasada çok daha iyi bir performans alıcaksın.20.000 TL ye varmıdır
laptop lazım knkKnk illa laptob olmak zorundaysa 20 ye alınır ama kasada çok daha iyi bir performans alıcaksın.
o fiyata bunu bulabildimKnk illa laptob olmak zorundaysa 20 ye alınır ama kasada çok daha iyi bir performans alıcaksın.
r5 5625u ve bu işlemci oyun için değil ve ekran kartının 95 watt olmadığına eminim 35 watt falandırO zaman en mantıklısı budur hocam 'https://www.hepsiburada.com/acer-as...-bilgisayar-p-HBCV00003IKOJX?magaza=CEPCENTER' 95 watt 3050 var içinde istersen youtubeda da bir performans testine bak sonra al. birde kalan parayla yanına bir ram daha almanı öneririm ve sıvı metal macun sürmeni öneririm. Sıvı metal pek şart değil ama ram bence kesin olmalı.
forumlarda vesayre 95 yazıyordu hocamo fiyata bunu bulanildim
r5 5625u var ve ekran kartının 95 watt olmadığına eminim 35 watt falandır
hocam imkanı yok r5 5625u 95 watt rtx 3050 ye kaldıramaz fena darboğaz yaparforumlarda vesayre 95 yazıyordu hocam
Senin attığın pc daha iyi hocam bu arkdaşınkini alın.o fiyata bunu bulanildim
r5 5625u ve bu işlemci oyun için değil ve ekran kartının 95 watt olmadığına eminim 35 watt falandır
Hocam ben valla forumların yabancısıyım ben de en başta şaşırmıştım , bilgi için teşekkür ederim.hocam imkanı yok r5 5625u 95 watt rtx 3050 ye kaldıramaz fena darboğaz yapar
bunun ekran kartı 95watt yamına bir 8gb ddr5 4800mhz bir ram daha alırsan güzel olurlaptop lazım knk