Neler Yeni

Edit yapmasını bilen bakabilirmi yanlış edit koydum çıkartamıyorum !

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Soru yukari metin koyacaktır ama yanlışlıkla videonun üstüne koydum video gözükmüyor nasil duzeltebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soru yukari metin koyacaktır ama yanlışlıkla videonun üstüne koydum video gözükmüyor nasil duzeltebilirim
@Doğukan Fidan

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Orda katman yazacak üste koymak istediğini seç ss alıp atarsan daha yardımcı olabilirim.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orda katman yazacak üste koymak istediğini seç ss alıp atarsan daha yardımcı olabiliri
Hocam ben 1dk lik video yaptim bide filtre koyayim dedim onu da koydum ama daldım bi an 3 tane aynı şeyi ust üste koydum filtrede kaplaın bisey oldu .davinci resolvr 17 kullaniyorm hocam video metin in altında kaldı göremiyorum suan

Ekler

• 20210114_110856.jpg
    20210114_110856.jpg
    3.4 MB · Hit: 35

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
tim bide filtre koyayim dedim onu da koydum ama daldım bi an 3 tane aynı şeyi ust üste koydum filtrede kaplaın bisey oldu .davinci resolvr 17 kullaniyorm hocam video metin in altında kaldı göremiyorum suan
Altta o efektlerin alt alta sıralaması var orda en üste koymak istediğin şeyi al sürükle en üste koy sonra bırak tam anlatamadım galiba ama

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Altta o efektlerin alt alta sıralaması var orda en üste koymak istediğin şeyi al sürükle en üste koy sonra bırak tam anlatamadım galiba ama
Hocam ben koydum zaten ama video gitti metin koydum cunku üstüne bunun bi geri alma tuşu fln yokmu

Ctrl+Z kombinasyonunu deneyin
Yok ya olmuyor ben bu programda yanlis efek koyunca onu silemicekmiyim illa bastan mi baslamak lazim

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Hocam ben koydum zaten ama video gitti metin koydum cunku üstüne bunun bi geri alma tuşu fln yokmu

Yok ya olmuyor ben bu programda yanlis efek koyunca onu silemicekmiyim illa bastan mi baslamak lazim
Hocam siz normal video yu ( efekt yapmadığınız ) en üst kapmana ekleyin diğer efektleri ise alta ekleyin

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22

Daha önce Davinci Resolve kullanmadığım için bilgim yok maalesef. Premiere Pro olsaydı yardımcı olurdum

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Top Bottom