Editörlük Yapıyorum – Sayfan İçin Reels İçerikleri Hazırlayabilirim

Yakuperdo

80+
Reaksiyon skoru
0
Selam!
Eğer borsa, motivasyon ya da para kazanma temalı bir Instagram sayfan varsa ve içerik üretmekte zorlanıyorsan sana yardımcı olabilirim.

Ben sayfalar için Reels videoları hazırlıyorum.
İçerik fikri, metin, müzik seçimi ve kurgu dahil her şeyi ben hallediyorum.
Sen sadece onay veriyorsun, gerisi bende. 🎬

Neler Yapıyorum?​

• Kısa ve dikkat çekici içerik fikirleri
  • Reels’e uygun metin yazımı
  • Video kurgu, ses, geçiş ve animasyon
  • Trend içeriklere uygun şekilde üretim

Yaptığım işler veya örnek içerikler için DM’den yazabilirsin.
Düzenli çalışmak isteyen sayfa sahipleriyle uzun vadeli de ilerleyebilirim.

İlgilenen olursa ulaşsın, konuşalım. 🙌

Dostum hali hazırda bu işi şirket olarak yapan ve para kazanan biri olarak şu tavsiyeyi verebilirim: metinlerden ziyade instagram da tiktokta bu bahsettiğin stratejileri uygulayarak göstermen gerekiyor potansiyel müşterilere. Sonra elinde belli bir gerçek veri olunca bunları onlara pazarlaman gerekiyor.

Dostum hali hazırda bu işi şirket olarak yapan ve para kazanan biri olarak şu tavsiyeyi verebilirim: metinlerden ziyade instagram da tiktokta bu bahsettiğin stratejileri uygulayarak göstermen gerekiyor potansiyel müşterilere. Sonra elinde belli bir gerçek veri olunca bunları onlara pazarlaman gerekiyor.
teşekkürler bilgi için profesyonel olarak yapıyprum şuan 210 bin takiçili roketfinans sayfasının editörlüğünü yapıyorum işe ihtiyacım var diye forum açmak istedim

reesleri daha kaliteli yüklemek için ne yapmak gerekiyor.

reesleri daha kaliteli yüklemek için ne yapmak gerekiyor.
reels ayarlarından en yüksek kalitede yükle dersen dosyanın orjinal kalitesinden alır onu seçmezsen düşürüyor diye biliorum, tabi onun dışında kamera kalitesi veya edit kaliteside önemlidir

Geri