- Bütçe
- 60000
Oyun bilgisayarı arıyorum bütçem 60k bu PC yi buldum sizce alınır mı oyunlarda nasıl bir performans alırım Alıntıyı görüntüle
İstemsizce çok para geldi buna 60 kOyun bilgisayarı arıyorum bütçem 60k bu PC yi buldum sizce alınır mı oyunlarda nasıl bir performans alırım Alıntıyı görüntüle
ya kafam biraz karışık o yüzden ama teker teker bileşenlerin fiyatlarına bakmadımİstemsizce çok para geldi buna 60 k
ya o kadar bütçem var ama sadece buna bu kadar para verip verdiğim paranın hakkını alabilirmiyim oyunlarda onu öğrenmek istiyorumAlınmaz çok pahalı
Şimdi işe geldim ufak bi araştırma yapıcam. 3090 alınır bu bütçeye büyük ihtimalle. Güncel fiyatlardan haberim yokya o kadar bütçem var ama sadece buna bu kadar para verip verdiğim paranın hakkını alabilirmiyim oyunlarda onu öğrenmek istiyorum
Peki hocam direkt böyle alırsam oyunlardaki performansım nasıl olur senceŞimdi işe geldim ufak bi araştırma yapıcam. 3090 alınır bu bütçeye büyük ihtimalle. Güncel fiyatlardan haberim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
6900XT alıp bütçeden yaklaşık 15k arttırabilirsin istersen 3090 gücünde kart
Şu 60 k nın fotosunu göndersene hocamOyun bilgisayarı arıyorum bütçem 60k bu PC yi buldum sizce alınır mı oyunlarda nasıl bir performans alırım Alıntıyı görüntüle
Kötü kötü edeceği 40 buranın. Sen bana 60 ver 20sini alıp 40a bunu toplarım sanaPeki hocam direkt böyle alırsam oyunlardaki performansım nasıl olur sence
Yakında gideceğiz ailemle 60k bütçem oldugunu söylediler yoksa bende bu yaşta o kadar para ne gezerSen 60 bin TL nin fotosunu at parayı izleye izleye dizeriz