ayrıca dosya bütünlüğünü dogrulayabilirmisineFootball 22 de antremanda veya maçta beyaz sis ortamı oluşuyor ne alaka bunu nasıl düzeltebilirim
Yaptım monitörde sıkıntı olsa diğer oyunlarda aynısı olur ve başka kişilerde yok bu sorun bende var şuan Allah'ım yaoyun zaten büyük bir hayal kırılıgı böyle bugların olması gayet normal sorun monitörde değil dimi
Post automatically merged:
ayrıca dosya bütünlüğünü dogrulayabilirmisin
Hepsi yüksekteoyunun grafik ayarlarıyla hiç oynadınız mı
bazı grafik ayarlarını düşürerek tek tek denemenizi tavsiye ederim youtube da bununla ilgili bir çözüm bulamadıysanızHepsi yüksekte
banada aynısı oluyoreFootball 22 de antremanda veya maçta beyaz sis ortamı oluşuyor ne alaka bunu nasıl düzeltebilirim
yaptım ben ama olmadı dediğinibazı grafik ayarlarını düşürerek tek tek denemenizi tavsiye ederim youtube da bununla ilgili bir çözüm bulamadıysanız
başka bir forumda okudum belgelere girip e football 2022 yi silip tekrardan oyuna girerseniz çözülüyormuşHepsi yüksekte
banada aynısı oluyor
yaptım ben ama olmadı dediğini
başka bir forumda okudum belgelere girip e football 2022 yi silip tekrardan oyuna girerseniz çözülüyormuşHepsi yüksekte
direk ful klasörü mu sileceğim ?başka bir forumda okudum belgelere girip e football 2022 yi silip tekrardan oyuna girerseniz çözülüyormuş
başka bir forumda okudum belgelere girip e football 2022 yi silip tekrardan oyuna girerseniz çözülüyormuş
link atmam pek uygun olmaz ss atıyorumdirek ful klasörü mu sileceğim ?
direk ful klasörü mu sileceğim ?
sağol vallahi oldu teşekkür ederim araştırdığın içinlink atmam pek uygun olmaz ss atıyorum
Önemli Değilsağol vallahi oldu teşekkür ederim araştırdığın için
dostum alttaki çözümü dener misineFootball 22 de antremanda veya maçta beyaz sis ortamı oluşuyor ne alaka bunu nasıl düzeltebilirim
Oldu sağol dostumÖnemli Değilkonuyu acan arkadaşda deneyip çözüldü yapsa olacakda kayboldu
dostum alttaki çözümü dener misin