Neler Yeni

EFS Teknoloji / trendyol dolandırıcılığı

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
abdullah ferhat yılmaz
28-07-2022 tarihinde trendyol üzerinden aldığım 1425082410 sipariş numaralı Seagate Skyhawk 4tb Hard Disk St4000vx007 adlı ürün satın aldım fakat gelen ürün st4000nm0053 modeli olduğunu yazılımsal olarak tespit ettim(ekte görseller mevcut.).Bilgisayar Teknisyeni olmasam belki de bu dolandırıcılığı fark etmeyecektim. Bu firma hard diskin üzerine yeni bir etiket basıp ve ambalajlayıp ürün bedeli daha yüksek olan Skyhawk serisi gibi satmakta ve fatura etmekte(. Trendyol üzerindeki mağaza isimleri efs teknoloji'dir. Ayrıca trendyolu arayıp bu mağazayı şikayet etmek istememe rağmen hiç bir aksiyon almadılar ve bu dolandırıcılığa çanak tutmaktadır Ben tabiiki gerekli mercilere başvurdum. ( cimer- maliye-hakem heyeti).
Siz siz olun ürün alırken çok dikkatli olun. :)

Ekler

• fatura.JPG
    fatura.JPG
    95 KB · Hit: 263
  • WhatsApp Image 2022-08-01 at 17.16.41.jpeg
    WhatsApp Image 2022-08-01 at 17.16.41.jpeg
    444.2 KB · Hit: 267
  • a1.JPG
    a1.JPG
    68.3 KB · Hit: 254

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hepsiburada gibi yerlerde çoğu HDD satan satıcılar böyle maalsef

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Pişman olacaklar. bir de iadeyi red ettiler. Hatalı paketlemişim servis desteği gerekiyormuş :D
Garantilik durum olursa faturadaki ürün ile eşleşmediği için model numarası o konudada sıkıntı çıkabilir

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
abdullah ferhat yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantilik durum olursa faturadaki ürün ile eşleşmediği için model numarası o konudada sıkıntı çıkabilir
Maliyeye başvurdum o yüzden,eğer o ürünün girişi yoksa resmi olarak faturada çıkışını yapamaz,yapmışsa keşbiş olsun :)

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
28-07-2022 tarihinde trendyol üzerinden aldığım 1425082410 sipariş numaralı Seagate Skyhawk 4tb Hard Disk St4000vx007 adlı ürün satın aldım fakat gelen ürün st4000nm0053 modeli olduğunu yazılımsal olarak tespit ettim(ekte görseller mevcut.).Bilgisayar Teknisyeni olmasam belki de bu dolandırıcılığı fark etmeyecektim. Bu firma hard diskin üzerine yeni bir etiket basıp ve ambalajlayıp ürün bedeli daha yüksek olan Skyhawk serisi gibi satmakta ve fatura etmekte(. Trendyol üzerindeki mağaza isimleri efs teknoloji'dir. Ayrıca trendyolu arayıp bu mağazayı şikayet etmek istememe rağmen hiç bir aksiyon almadılar ve bu dolandırıcılığa çanak tutmaktadır Ben tabiiki gerekli mercilere başvurdum. ( cimer- maliye-hakem heyeti).
Siz siz olun ürün alırken çok dikkatli olun. :)
öncelikle geçmiş olsun
hiç bir aksiyon almadılar
trendyol genellıkle böylelerinin yanında oluyor

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Daha geçen Trendyolda monitor alan DA üyesi arakadaşa bir koli dolusu dosya gelmiş.

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
abdullah ferhat yılmaz
öncelikle geçmiş olsun

trendyol genellıkle böylelerinin yanında oluyor
kanka onlarda pişman olacak :D her yerden bombaladım şikayet var filanda dahil resmi olanları saymayacağım. seagate yetkili satıcılara da bildirdim olayı penta,koyuncu vs.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olaya bak. Şeytanın aklına gelmeyecek şeyler bizim satıcıların aklına geliyor :D
şeytandan büyük şeytan bükücü var sdmöksd :D

Daha geçen Trendyolda monitor alan DA üyesi arakadaşa bir koli dolusu dosya gelmiş.
yardım lazımsa ulaş her türlü yanındayım bro

bu arada ben ürünü satmıştım normalde ve parasınıda almıştım fakat olay artık vatandaşlık görevine döndü. şimdi iade için uğraşacağım ve başka hdd sipariş geçeceğim.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
kanka onlarda pişman olacak :D her yerden bombaladım şikayet var filanda dahil resmi olanları saymayacağım. seagate yetkili satıcılara da bildirdim olayı penta,koyuncu vs.
umarım başarlı olursunuz hocam

Kurapikki

80+ Bronze

şeytandan büyük şeytan bükücü var sdmöksd :D

yardım lazımsa ulaş her türlü yanındayım bro

bu arada ben ürünü satmıştım normalde ve parasınıda almıştım fakat olay artık vatandaşlık görevine döndü. şimdi iade için uğraşacağım ve başka hdd sipariş geçeceğim.
Hocam süreçle ilgili bir rehber konusu da açarsan forum için bayağı bir işimize yarar. Zamanın varsa çok iyi olur.

Top Bottom