okartal08
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 221
Gofrik zaten 18 tl 20 tl arası olan bişey değil mi bakkallarda5 li gofrik 180 lira woww
Aynen indirim var knk normalde 130 lira olan gazozu 330 yapıp 1 al 1 bedava yapmışlar senin piyasadan haberin yok asıl.Bence bazı arkadaşlar bilip bilmeden konusuyor yada piyasadan haberleri yok istiyorlarki 100TL ürün 10 tl düşsün ona bile cok pahalı ya gereksiz derler.Öncelikle piyasadaki fiyatları araştırmalarını sonra konusmalarını tavsiye ederim
Her ürün demedim ben dikkat edersen zaten burada linki paylaşma amacım fiyatını biliyorsan bakarsın uyguna gördüklerını alırsın.Yanı 10.000lerce ürünün hepsının fıyatını biliyor musunda hepsı pahalı diyorsun.Ben denk geldim piyasanın altına fiyatta olan cok şeye ama biliyorsanda pahalı ürünlerı baz alıp geçmek sacma yanı.Şişirilenlerde var indirimli olanlarda iyice araştırmak lazım bundan bahsediyorum özetle.Aynen indirim var knk normalde 130 lira olan gazozu 330 yapıp 1 al 1 bedava yapmışlar senin piyasadan haberin yok asıl.
Hepsiburada gibi göstermelik indirim yapan sitelerden alışveriş yaparken dikkatli olun iki kere düşünün kazıklanmayın
E hocam başka ne yapacaklar sen deNerde elde kalmış ürün varsa 1 alana 1 bedava yapmışlar
Vallahi amme hizmeti onların yaptığı çok büyük adamlarNeyse ki akakçe,epey gibi siteler var da fiyat grafiğini bakabiliyoruz .