asla havale yapma2. Elde 5.900e RTX3060 Tİ buldum fakat satıcı param güvendeyle gönderim yapmıyor, elden veya eft sonrası kargo diyor. Kargoyla alsam dolandırılma ihtimalim nedir? Yeni sistem aldığı için ucuza satıyormuş. Daha bugün koymuş ilana. Eft sonrası kargoya biraz şüpheli yaklaşıyorum
Peki başka satıcıdan 6bine RX6600XT alsam verdiğim paraya değer mi?
ben kurtulmaya çalışıyorum ben veririm 6ya sanaPeki başka satıcıdan 6bine RX6600XT alsam verdiğim paraya değer mi?
wattmanŞu AMD kartları bi anlayamadım bi taraf çok memnunken bi tarafta nefret ediyor karttan, ne gibi bi sorun yaşıyosun ki
yorumları okudum hesap yeni eft param güvende yok hiç bulaşmayın derimİşlemcisini de ilana koymuş ama işte şüpheleniyor insan parayı attıktan sonra geri dönüşü yok
%100 Dolandirilirsin, Param güvende ile herkes yapiyor o niye yapmiyormuş? sen ona güvenmezsin o sana ondan ikinizde sahibindene güveneceksiniz ya da alma2. Elde 5.900e RTX3060 Tİ buldum fakat satıcı param güvendeyle gönderim yapmıyor, elden veya eft sonrası kargo diyor. Kargoyla alsam dolandırılma ihtimalim nedir? Yeni sistem aldığı için ucuza satıyormuş. Daha bugün koymuş ilana. Eft sonrası kargoya biraz şüpheli yaklaşıyorum
dolandırıcı la tabii2. Elde 5.900e RTX3060 Tİ buldum fakat satıcı param güvendeyle gönderim yapmıyor, elden veya eft sonrası kargo diyor. Kargoyla alsam dolandırılma ihtimalim nedir? Yeni sistem aldığı için ucuza satıyormuş. Daha bugün koymuş ilana. Eft sonrası kargoya biraz şüpheli yaklaşıyorum