Yardım Eftelya store güvenilir mi ? uyguna konsollar satılmakta

ConquerorXIV

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,596

xbox s bakıyordum en ucuza microsoft tr garantili normalde 18den başlıyor burada ise 15400 bunun dışında g29 lar PS5 ler bilkom garantili ibaresi adı altında satılıyor

daha önce alışveriş yapan var mı?

Merhaba,

"lappelduvide" kullanıcının dediği gibi ürünümüz vitrin ürünü. Fakat vitrinde sergilenmiş olmasına rağmen ürünümüzde çizik dahi bulunmamaktadır. Ürünümüze bandrol yapıştırma gibi etik dışı bir tutum sergilesek siz anlamayacağınız derecede bir durum ortaya çıkar.

Fakat bu durum ahlaki olmaz. Bu yüzden her şeyi şeffaf bir şekilde açıklama kısmına yazmaktayız. Sattığımız bütün ürünler 24 Ay resmi garantilidir. İthalatçı garantili ürünler satılmamaktadır.

Bizden ürün satın almanıza gerek yok. Herhangi bir soru işaretinde dahi bizlere sarı site veya instagram üzerindeki profilimizde bulunan numaradan ulaşabilirsiniz. Esen kalın.

xbox s bakıyordum en ucuza microsoft tr garantili normalde 18den başlıyor burada ise 15400 bunun dışında g29 lar PS5 ler bilkom garantili ibaresi adı altında satılıyor

daha önce alışveriş yapan var mı?
Ben yaptım ürün bandrolleri açılmış şekilde geldi. Kutunun içine ürünleri düzgünce geri bike koymamışlar. Kabloları açılmış alelade şekilde geri koyulmuş. İçinde şüphe kalmasın istiyorsan daha güvenilir bir yerden almanı öneririm.

Ben yaptım ürün bandrolleri açılmış şekilde geldi. Kutunun içine ürünleri düzgünce geri bike koymamışlar. Kabloları açılmış alelade şekilde geri koyulmuş. İçinde şüphe kalmasın istiyorsan daha güvenilir bir yerden almanı öneririm.
Ordan almadım satıcıda öyle olduğunu söyledi zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,004
Üyeler
183,934
Son üye
ekoyal
Geri