Neler Yeni

Egea Cross dizel otomatik alınır mı?

Reaksiyon skoru
57
Soru net . Sıfıra yakın temiz 1.6 dizel otomatik Egea Cross alınır mı? Şanzıman motor sorunsuzluğu olarak iyi midir ?

Alınır, niye alınmasın. Fiyatına bağlı.
1.2 Üstüyse daha farklı araçlara yönelin. Mesela Tucson, Skoda Karoq Sportline 1.5TSI

hocam bizde bakıyoruz 2023 model 1.4 fire street motorlu alınır mı acaba 1.4 iyi sözler pek duymadım çünkü

Alınır, niye alınmasın. Fiyatına bağlı.
1.2 Üstüyse daha farklı araçlara yönelin. Mesela Tucson, Skoda Karoq Sportline 1.5TSI
Gönlümden qashqai Kadjar geçiyor ama ya km yüksek ya motor uymuyor ya da araç temiz olmuyor malesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1.4 HB kasa kullanmıştım birkaç ay. Yokuş yukarı yapıştıra yapıştıra çıkmak istiyorum, sol şeritten seri seri hızlanıp gitmek istiyorum derseniz alınmaz çok net . Devir çeviririm hız beklentim yok derseniz alınır fiyat / performans arabası
hocam bizde bakıyoruz 2023 model 1.4 fire street motorlu alınır mı acaba 1.4 iyi sözler pek duymadım çünkü

1.4 en sıkıntılı motor. çok yakar ve gitmez . yağ yakar. uzak dur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Soru net . Sıfıra yakın temiz 1.6 dizel otomatik Egea Cross alınır mı? Şanzıman motor sorunsuzluğu olarak iyi midir ?
Alınır . multijet.

alınır 1.6mjet çok mük motor antifriz eksik etme yağını 10 binde bir geciktirmeden değiştir, kurum temizliği yaptır, egr ve dpf temizlet harika verim alırsın. şanzımanda çok düz mantık dct (dual clutch transmission - çift kavramalı otomatik şanzıman). çok konforludur. km'ye göre kavrama ömrü bitiyor olabilir 100 bin üstü ise bi kavrama testi yaptırın dct kavrama değişimi bir tık maliyetli olabilir ama çok güzel bi şanzımandır.

alınır 1.6mjet çok mük motor antifriz eksik etme yağını 10 binde bir geciktirmeden değiştir, kurum temizliği yaptır, egr ve dpf temizlet harika verim alırsın. şanzımanda çok düz mantık dct (dual clutch transmission - çift kavramalı otomatik şanzıman). çok konforludur. km'ye göre kavrama ömrü bitiyor olabilir 100 bin üstü ise bi kavrama testi yaptırın dct kavrama değişimi bir tık maliyetli olabilir ama çok güzel bi şanzımandır.
o bakımları torosa yap o da sorunsuz bindirir zaten :D

o bakımları torosa yap o da sorunsuz bindirir zaten :D
torosa kurum temizliği yaptır da göreyim :) bu bakımlar yapılmayan arabalar çok sürmeden sanayiye düşüyor zaten. her araç için yapılması gereken bakımlar. bu şartlarda her araç optimum olması gereken sağlıkta çalışır ve çok uzun yıllar bana mısın demez.

sağolasın

mis araba 1.4 egea düşünüyorum bende para yetse anında cros alırdık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,131
Üyeler
173,463
Son üye
StarScr3am3535
Geri