Neler Yeni

Egea Cross dizel otomatik alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Yusuf Arda Karatay
Soru net . Sıfıra yakın temiz 1.6 dizel otomatik Egea Cross alınır mı? Şanzıman motor sorunsuzluğu olarak iyi midir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Enes
Soru net . Sıfıra yakın temiz 1.6 dizel otomatik Egea Cross alınır mı? Şanzıman motor sorunsuzluğu olarak iyi midir ?
Evet iyidir 1.6 motor zaten bakımını yapıldıktan sonra sorunsuzdur sanzıman da iyi kullanırsan iyidir arıza Açmaz

xTURANN

80+ Silver
Alınır, niye alınmasın. Fiyatına bağlı.
1.2 Üstüyse daha farklı araçlara yönelin. Mesela Tucson, Skoda Karoq Sportline 1.5TSI

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
hocam bizde bakıyoruz 2023 model 1.4 fire street motorlu alınır mı acaba 1.4 iyi sözler pek duymadım çünkü

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
fiyata göre değerlendirilebilir ve alınır

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Yusuf Arda Karatay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınır, niye alınmasın. Fiyatına bağlı.
1.2 Üstüyse daha farklı araçlara yönelin. Mesela Tucson, Skoda Karoq Sportline 1.5TSI
Gönlümden qashqai Kadjar geçiyor ama ya km yüksek ya motor uymuyor ya da araç temiz olmuyor malesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

1.4 HB kasa kullanmıştım birkaç ay. Yokuş yukarı yapıştıra yapıştıra çıkmak istiyorum, sol şeritten seri seri hızlanıp gitmek istiyorum derseniz alınmaz çok net . Devir çeviririm hız beklentim yok derseniz alınır fiyat / performans arabası
hocam bizde bakıyoruz 2023 model 1.4 fire street motorlu alınır mı acaba 1.4 iyi sözler pek duymadım çünkü

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Özgür Özdemir
1.4 en sıkıntılı motor. çok yakar ve gitmez . yağ yakar. uzak dur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınır . multijet.

Ysuflix

80+ Gold
alınır 1.6mjet çok mük motor antifriz eksik etme yağını 10 binde bir geciktirmeden değiştir, kurum temizliği yaptır, egr ve dpf temizlet harika verim alırsın. şanzımanda çok düz mantık dct (dual clutch transmission - çift kavramalı otomatik şanzıman). çok konforludur. km'ye göre kavrama ömrü bitiyor olabilir 100 bin üstü ise bi kavrama testi yaptırın dct kavrama değişimi bir tık maliyetli olabilir ama çok güzel bi şanzımandır.

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
576
İsim
Aras Şimşek
alınır 1.6mjet çok mük motor antifriz eksik etme yağını 10 binde bir geciktirmeden değiştir, kurum temizliği yaptır, egr ve dpf temizlet harika verim alırsın. şanzımanda çok düz mantık dct (dual clutch transmission - çift kavramalı otomatik şanzıman). çok konforludur. km'ye göre kavrama ömrü bitiyor olabilir 100 bin üstü ise bi kavrama testi yaptırın dct kavrama değişimi bir tık maliyetli olabilir ama çok güzel bi şanzımandır.
o bakımları torosa yap o da sorunsuz bindirir zaten :D

Ysuflix

80+ Gold
o bakımları torosa yap o da sorunsuz bindirir zaten :D
torosa kurum temizliği yaptır da göreyim :) bu bakımlar yapılmayan arabalar çok sürmeden sanayiye düşüyor zaten. her araç için yapılması gereken bakımlar. bu şartlarda her araç optimum olması gereken sağlıkta çalışır ve çok uzun yıllar bana mısın demez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Yusuf Arda Karatay
sağolasın

Top Bottom