Neler Yeni

Eğer garantilik durum çıkarsa faturasız işlem yapılıyor mu?

Hepra

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Faturan olmazsa o ürünün sahibi olduğunu veya satın aldığını kanıtlayamazsın. Fatura olmadan olmaz.

Dambıldor

80+ Silver
Faturan olmazsa o ürünün sahibi olduğunu veya satın aldığını kanıtlayamazsın. Fatura olmadan olmaz.
Boğaz içi bilişime mail attım onlar üzerinden garantili net sonucu onlar verir. Garantisiz olsa bile sıfırı 850 TL Ürünün 650ye aldım o yüzden her türlü kardayim merak ettim teşekkürler.

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Birinden sıfır jelatini üzerinde psu alıyorum. Boğaz içi bilisimden 2 yıl garantili kontrol ettim. Fakat fatura yok. Ileride sıkıntı çıkarsa işlem yapıyorlar mı acaba?
Faturasız ürünün güvenli olucagini düşünmüyorum

Dambıldor

80+ Silver
Şimdi okudum bu konu hakkına bilgi edinmek isteyen arkadaşlar için
Eger fatura garanti belgesi hatta kutusu yoksa bile seri numarasından garanti işlemleri yapılabiliyor fakat ürün mesela boğaz içi bilisim garantili seri numarasından kontrol ettiniz 2018 Aralık boğaz içi kayıtlı ama siz 2019 haziranda satın aldınız. Eğer fatura ile yollamazsaniz bu ürünün boğaz içine kayıtlı olduğu tarihden itibaren baslar yani 2018 Aralık. Ama fatura ile yollarsaniz 2019 hazirandan itibaren garanti başlar. Sonuç olarak faturasız penta boğaz içi bilisim arena bilgisayar gibi garanti yerleri sadece seri numarasından garanti hizmeti veriyor. Forumda çoğu kişi bu konu hakkına bilgisizmiş öğrenmiş olduk.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,303
Üyeler
161,836
Son üye
Mertsy
Top Bottom