Windows 10 Aşığıyım
80+ Silver
Amin.hadi dua edelim 3 kulhü 1 elham
Amin.hadi dua edelim 3 kulhü 1 elham
Ne bekliyorsunuz acaba bir şeylerin değişeceğini miArkadaşlar anlamıyorsunuz galiba,bakanlar değişsse de bir şey değişmicek
Düşünsene 25 yaşlarında bakan geliyor mesela Z kuşağından bir bakan.Resmi Gazetede böyle bir şey yok. Cumhurbaşkanı Kararnamesinde böyle bir şey var mı? Yok.
Yarını bekleyin.
Üstelik gelecek bakan eğitimi düzeltecek diye bir şey yok. Her şeyde son söz Tayyip Erdoğanda. Lütfen artık bakanları gençleştirin. Ziya Selçuk profesör olsa ne bir okulda çocuk üzgün ve çömelerek oturmuş. Ziya Selçuk gelmiş çocuğu ayağıyla iteleyerek "Kalk neyin var? Konuşalım." diyen biri.
İnş Yeni Gelecek Kişi Ziya Selçuk'u mumla Aratmaz PleaseSanırım mutlu bir haber geldi bugün.
Recep Tayyip Erdoğanda onayladı.
Ne kadar kesindir bilemem ama denilenlere göre ZİYA SELÇUK İSTİFA ETMİŞ.
Kendisinden henüz bir açıklama gelmedi.
Akşam haberleri bekleyin.
Bu olay şuanlık sadece bir iddia olarak duruyor henüz kesin bir kaynaktan açıklama gelmedi.
Kaynaklar;
https://onedio.com/haber/sosyal-med...itim-bakani-ziya-selcuk-istifa-mi-etti-995160 (Ne kadar güvenilir bilmiyorum.)
![]()
Sosyal medyayı karıştıran iddia: Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk istifa mı etti?
Pandemi dönemi Türkiye'deki eğitim ve öğretim sürecine ağır darbe indirirken, çok sayıda öğrenci ve öğretmen de aylardır büyük mağduriyet yaşadı. Son dönemde sık sık eleştirilerin hedefi olan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile ilgili iddia ise gece yarısı sosyal medyayı ciddi anlamda...www.haberler.com
![]()
Ziya Selçuk istifa etti mi? - Yeni Akit
Sosyal medyada yayılan ve kesin bilgi olarak aktarılan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un istifa ettiğine dair henüz kesinleşmiş bir bilgi bulunmuyor.www.yeniakit.com.tr
Aha Silivrikeşke en baştakide etse![]()