Çok zor olmadı. Özellikle dün 1 saatte 3 tane konu açmıştınEvet yoruluyorum nereden anladın amacımı ? Sizin gibi yazanlar yüzünden artık sıkılmaya başlıyorum.
Haklısın bencede bana konu açmak yasaklanmalı, sen niye gelip bunu yazıyorsun sende mesaj mı kasmaya çalışıyorsun ? Sen istemiyorsan açmıyım konu.Çok zor olmadı. Özellikle dün 1 saatte 3 tane konu açmıştın
Sanane arkadaşım konu açma sınırımı var forumda ben mi bilmiyorum?Çok zor olmadı. Özellikle dün 1 saatte 3 tane konu açmıştın
Teşekkür ederim kankam, bu video baya iyiymiş.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sanane arkadaşım konu açma sınırımı var forumda ben mi bilmiyorum?
Sana yasaklanmamalı, günlük konu sınırı gelmeli.Haklısın bencede bana konu açmak yasaklanmalı, sen niye gelip bunu yazıyorsun sende mesaj mı kasmaya çalışıyorsun ? Sen istemiyorsan açmıyım konu.
Senin niye böyle dediğini anlayamadım özelden konuşabilir miyiz ?Sana yasaklanmamalı, günlük konu sınırı gelmeli.
Bir tane daha varda onu buraya atamıyorum kahretsin küfür varTeşekkür ederim kankam, bu video baya iyiymiş.![]()
Özelden at kankam.Bir tane daha varda onu buraya atamıyorum kahretsin küfür var
Ya olm ahahhsha3:01:24 bu dakikayı açıp 1 saat izle .
Ben kendi videolarımı çekerken eğleniyorum geneldede hareketli bir şey istersem Abdullah abi sakin istersemde teknoseyir açıp izliyorumDosltar biraz eğlenmek istiyorum komik bulduğunuz videoları atarsanız sevinirim.