Neler Yeni

Egzemalı Saç İçin Şampuan Önerisi

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Serdar BULUT
Arkadaşlar merhabalar saçımda egzema problemi olduğu için Vichy Dercos'un şampuanını kullanıyorum şükür egzemam baya azaldı ancak bıraktığı koku hem saçıma hemde vücuduma yayılıyor böyle nasıl desem metal gibi değişik. Duştan çıkıyorum duşa girmeyenden daha beter çıkıyorum. Buna çözüm olarak saç kremi, saç yağı veya ekstra şampuan önerdiler saç kremini denedim saçtaki kokuyu hafifletti ancak vücutta halen o metalimsi koku var egzemaya iyi gelen Vichy'nin yanında kullanabileceğim ara şampuan varsa böyle egzamamı etkilemeyecek önerebilirseniz sevinirim. Yapay zekaya sormuştum onun önerdikleri bunlardı ;

İkisi arasında OGX iyi gibi duruyordu ancak Watsons'a gittim kokusuna bakmak için değişik acımtırak bir kokusu var ben zaten böyle bir kokudan kurtulmak için şampuan almak istiyorum diğeride mağazada yoktu onuda bilemedim sizce nasıldır?

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Serdar BULUT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öneriniz için teşekkürler birde bu versiyonu varmış kepeğe karşı bu nasıldır?

Jill Valentine

80+ Silver
Öneriniz için teşekkürler birde bu versiyonu varmış kepeğe karşı bu nasıldır?

O da iyi ama önerdiğim daha iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Kadir Çelik
head and shoulders clinical ama bu tür şampuanlar uzun süre kullanımda saçı inceltir söyleyeyim

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,265
İsim
Lokman Doğan
reis kullandığın vichy dercos yağlılar için olan mı kuru saç için mi

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
837
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,265
İsim
Lokman Doğan
İki türlü saç tipine uygun var. Hatta yeni ürettikleri +nemlendirici modeli de var
o metan gibi kokuyo dediğin saç dipleriyle alakalı yağlandığı için öyle oluyor bence doktora gidip bunun için ilaç al ve bu aralar ekmek buğday tüketimini azalt
vichy dercos hala kullanılabilir ya daha iyisini bilmiyorum yağlı saçlar için olan varsa onu kullan

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
837
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
o metan gibi kokuyo dediğin saç dipleriyle alakalı yağlandığı için öyle oluyor bence doktora gidip bunun için ilaç al ve bu aralar ekmek buğday tüketimini azalt
vichy dercos hala kullanılabilir ya daha iyisini bilmiyorum yağlı saçlar için olan varsa onu kullan
Ben şuan vichy dercos kullanıyorum zaten. Sadece 2 günde bir yıkadığım için saçlarım incelmeye doğru gidiyor ve saç dökülmesi başladı. İşin sonu sanırım kafada saç kalmayacak şekilde çözülecek :D.

Doktora gittiğim zaman ise dökülmesinden dolayı test yaptı demir değerlerinin yüksek olduğunu söyledi. Dandirik bir marka önerdi ve ekstra olarak konozol elmalı şampuan önerdi. Vichy dercos kullanıyorum dedim. O pahalı olacağı için söylememiştim yoksa onu kullanıyorsan daha iyi demişti. Ve genelde o bölgedeki eczaneler ile anlaşıp o ilaçları yazıyorlar.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Serdar BULUT
reis kullandığın vichy dercos yağlılar için olan mı kuru saç için mi
Kuru saç için olanı kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok hocam yağlansa anlarım saç kupkuru benim.

Ben şuan vichy dercos kullanıyorum zaten. Sadece 2 günde bir yıkadığım için saçlarım incelmeye doğru gidiyor ve saç dökülmesi başladı. İşin sonu sanırım kafada saç kalmayacak şekilde çözülecek :D.

Doktora gittiğim zaman ise dökülmesinden dolayı test yaptı demir değerlerinin yüksek olduğunu söyledi. Dandirik bir marka önerdi ve ekstra olarak konozol elmalı şampuan önerdi. Vichy dercos kullanıyorum dedim. O pahalı olacağı için söylememiştim yoksa onu kullanıyorsan daha iyi demişti. Ve genelde o bölgedeki eczaneler ile anlaşıp o ilaçları yazıyorlar.
Ben neredeyse 5 aydır kullanıyorum öyle bariz dökülme görmedim hocam saçımda hatta baya uzadı benim saçlar kıvırcık. Eğer saç uzaması için şampuan isterseniz aşağıdaki linkteki şampuan saçımı baya uzatmıştı ancak egzemaya hiç bir etkisi olmuyor.

Son düzenleme:

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,265
İsim
Lokman Doğan
Yok hocam yağlansa anlarım saç kupkuru benim.
bence dene bi

parmak ucunla derini elle turunculaşıp kokuyosa parmağın yağlıdır o zaman

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Serdar BULUT
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Teknoloji
Parfümmüş, kokusuymuş ona bakmaman lazım çünkü işin içine bunlar girdiğinde kimsayal oranları yükseleceğinden daha fazla saç derine zararı olur. Geçmiş olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,083,865
Üyeler
172,292
Son üye
TrDy