Revntron
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 648
- İsim
- Serdar BULUT
- Discord
- SerdarZ#7401
Arkadaşlar merhabalar saçımda egzema problemi olduğu için Vichy Dercos'un şampuanını kullanıyorum şükür egzemam baya azaldı ancak bıraktığı koku hem saçıma hemde vücuduma yayılıyor böyle nasıl desem metal gibi değişik. Duştan çıkıyorum duşa girmeyenden daha beter çıkıyorum. Buna çözüm olarak saç kremi, saç yağı veya ekstra şampuan önerdiler saç kremini denedim saçtaki kokuyu hafifletti ancak vücutta halen o metalimsi koku var egzemaya iyi gelen Vichy'nin yanında kullanabileceğim ara şampuan varsa böyle egzamamı etkilemeyecek önerebilirseniz sevinirim. Yapay zekaya sormuştum onun önerdikleri bunlardı ;
İkisi arasında OGX iyi gibi duruyordu ancak Watsons'a gittim kokusuna bakmak için değişik acımtırak bir kokusu var ben zaten böyle bir kokudan kurtulmak için şampuan almak istiyorum diğeride mağazada yoktu onuda bilemedim sizce nasıldır?
İkisi arasında OGX iyi gibi duruyordu ancak Watsons'a gittim kokusuna bakmak için değişik acımtırak bir kokusu var ben zaten böyle bir kokudan kurtulmak için şampuan almak istiyorum diğeride mağazada yoktu onuda bilemedim sizce nasıldır?