Jill Valentine
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,661
Diğer fanlar normal ama nedense egzoz fan 10 saniyede bir 0rpm oluyor. Kısa devre mi var anlamıyorum fanda bi sorun göremedim. Düzgün taktığımdan eminim.
Yeni mi taktınız hocam yoksa birden mi olduDiğer fanlar normal ama nedense egzoz fan 10 saniyede bir 0rpm oluyor. Kısa devre mi var anlamıyorum fanda bi sorun göremedim. Düzgün taktığımdan eminim.
Alıntıyı görüntüle
Yok hocam sadece sıcaklıklara bakmak için yüklemiştim uygulamayı. Sistem 1 aylık.Yeni mi taktınız hocam yoksa birden mi oldu
Egzoz fanı kasayla beraber mi hocam bana marka model atarmısınız sadece 0 rpm yazıyor mu fiziksel olarak da duruyor mu fanYok hocam sadece sıcaklıklara bakmak için yüklemiştim uygulamayı. Sistem 1 aylık.
BIOS'tan SYS FAN 4'ün hangi sıcaklıkta %kaç çalışacağını ayarlayabilirsiniz.Diğer fanlar normal ama nedense egzoz fan 10 saniyede bir 0rpm oluyor. Kısa devre mi var anlamıyorum fanda bi sorun göremedim. Düzgün taktığımdan eminim.
Alıntıyı görüntüle
beraberEgzoz fanı kasayla beraber mi
3000D Airflow RGBhocam bana marka model atarmısınız
Durmuyor sadece yazıyor.sadece 0 rpm yazıyor mu fiziksel olarak da duruyor mu fan
Hocam egzoz fanının rulman kablolarında sıkıntı olabilir sökme ihtimaliniz varmıberaber
3000D Airflow RGB
Durmuyor sadece yazıyor.