Ehliyet Almak Ne Kadar tutuyor ?

Önce altyapıyı hazırlıyoruz zaten ev alicaz inşallah yakında işim zaten çok şükür var napalim nereye kadar damsız olacağız
Bence 30'a Kadar Takılmak En Mantıklısı. Ev İş Varsa Birazcık Sefa sürmek lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önce altyapıyı hazırlıyoruz zaten ev alicaz inşallah yakında işim zaten çok şükür var napalim nereye kadar damsız olacağız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TOKİ den ev çıktı Allah'a şükür
Hayırlı Olsun Hocam.

Sene başında gidip sormuştum bana 10.000₺ dediler

2013 te her şey dahil fiyatta yanılmıyorsam B sınıfını 800 e almıştım.
2021 de de A2 yi sanırım 1200 e aldım.

şimdi 10 bin gibi rakamlar teleffuz ediliyor abooww. bide dersleri zorunlu tutuyorlarmış sanırım artık.

Ocak başında yazıldım 6k kursa 160 e sınava(yeni zam gelmiş sanırım 240 civarına çıkmış) 295 direksiyon sınavına verdim. Sadece sürücü belgesi kaldı o da 2.5kimiş sanırım. Küçük bi ilde yaşıyorum bu şekilde kapattım hepsini.

2013 te her şey dahil fiyatta yanılmıyorsam B sınıfını 800 e almıştım.
2021 de de A2 yi sanırım 1200 e aldım.

şimdi 10 bin gibi rakamlar teleffuz ediliyor abooww. bide dersleri zorunlu tutuyorlarmış sanırım artık.
2013te 1 asgari ücete almışsın şimdi de asgarinin 2k üstü çok ütopik br fark yok ama yine de zam gelmiş

hocam benim ehliyet alan tüm arkadaşlar araba kullanmayı biliyorum sadece zorunlu direksiyon dersi varmış galiba onu alarak daha ucuza getirdiler sizde sorabilirsiniz. ama galiba bu söylediğim şey resmi bi şey değil illegal olabilir bilgim yok

Geri