Neler Yeni

Ehliyet için G29 alınır mı?

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Arkadaşlar evde 2 tane araba var ailede herkesin ehliyeti var sürüyorlar ama benim zerre hevesim yok ehliyete yazıldım ama gitmiyorum istek yok, motora hevesim var ona da sıcak bakmıyor peder, G29 direksiyon seti alsam sizce heves gelir mi? En azından belki severim yarış oyunlarıyla falan.
sizin için biraz baktım önceden takıp ettığim bir yt kanalı bu vıdeodakı oyunlar belki ilginizi çekebilir ve yt kanalını bi inceleyın isterseniz güzel içerikleri var bu konularda yarışlara vs katılıyorlar veya aralarında yapıyorlardı onceden şuan bilemıyorum iyi forumlar

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ömer
Ehliyet için gereksiz bence az biraz direksiyon kontrolün olur o kadar gerçek arabayla nerdeyse alakası yok diyebilirim g29 var bende. Çok seviyorum şahsen. Ets de en keyifli hali bence. Yarış oyunlarında aşırı yoruyo bi saatten fazla oynayabilene helal olsun. Etsde max 2 saat zaten ay ı pozisyonda oturmak çok yoruyo. Motosiklete hevesin varsa bence ona ikna et ama arabada bu devirde zorunlu gibi bişey. İki araban varmış ne güzel evde. Adıl senin hevesinin olması gerek djxkkd. Motoaikletim var işimde hergün 100 km şehiriçi araba kullanıyorum c ehliyetim var. Hepsi heves yani o kadar.
aslında motor çoktan almıştım ama barkın abi rahmetli olunca 1-2 sene boşlukta kalmıştım heves gitmişti zaten o dönemler evdekiler karşıydı g29 alırsam ets ye falan sararım belki popüler oyunları sevmiyorum zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

sizin için biraz baktım önceden takıp ettığim bir yt kanalı bu vıdeodakı oyunlar belki ilginizi çekebilir ve yt kanalını bi inceleyın isterseniz güzel içerikleri var bu konularda yarışlara vs katılıyorlar veya aralarında yapıyorlardı onceden şuan bilemıyorum iyi forumlar
bende normalde simülasyon oyunları oynuyorum war thunder diye bir oyun sırf onun için bunun gibi bir şey alacam dx

Fortunata

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Uğur Hasmaden
Instagram
ugur_hasmaden
kardeşim sen bu amcanın gençliğini bilmiyorsun

buyrun abimizin gençliği iyi seyirler
O adamla onun alakası yok.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ömer
bende normalde simülasyon oyunları oynuyorum war thunder diye bir oyun sırf onun için bunun gibi bir şey alacam dx
kardeşim sen bu amcanın gençliğini bilmiyorsun

buyrun abimizin gençliği iyi seyirler
çoğu insanın yapamadığını yapmış ne güzel sevdiği bir şeyi yaparak yaşlanmış

Top Bottom