Ehliyet için sağlık raporumu tekrar aile hekimine götürmeme gerek varmı?

Reaksiyon skoru
55
Merhabalar, ehliyet için önce aile hekiminden muayene oldum, sonra beni bazı kontrollere sevk etti ve hastaneden bana sürücü sağlık raporu verdiler. Örnek resim koydum. Şimdi benim bu raporu tekrar aile hekimine mi götürmem gerek, yoksa ehliyet kursuna mı?

Ekler

• 1000038734.webp
    1000038734.webp
    32.8 KB · Hit: 51
sana verdiği sağlık raporuyla beraber sürücü kursuna gidiyorsun ve belgelerini teslim ediyorsun. raporunu okudun mu olumsuz bir şerh düşmüşler mi?

böyle durumlarda aklında bulunsun sürücü kurslarının anlaşmalı klinikleri oluyor orada neredeyse hiçbir testi adam akıllı yapmadan raporu veriyorlar. özellikle göz vb gibi testlerden bahsediyorum. ben motor ehliyeti için çıkardım, aile hekiminde 250 tl idi, 300 tl verdim özele 5 dk da çıkardılar, aile hekiminden almak istesem hem zaman kaybedecek hem sinir katsayım artacaktı.

aile hekimime gittim rapor istedim verdi Allahtan ugrastirmadi beni gecen hafta aldim ben de

bazı durumlarda farklı fiyatlar çekiyorlarmış diye duydum ondan, bende geçen haftalarda gittim baktım kalabalık uğraşılmaz özelden 300 e çıkarttım
Yok hocam yeni cikan yonetmelige gore fix 250 300 e de iyi cikartmissiniz 50tl icin degmezdi test vs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,953
Üyeler
183,924
Son üye
burak32tr
Geri