Ehliyet başvurusu için yanımda neleri götürmem gerek ?

caleren26

80+
Reaksiyon skoru
2
E devlete girdiğimde sertifikamı görüyorum. biyometrik fotoğrafımda var. ehliyet başvurusu için yanımda neleri götürmem gerek ? nvi sitesine baktığımda sağlık raporu vs istiyor. bazıları sistemden gözüküyor gerek yok götürmene kimlik ve fotoğraf yeterli diyor.

Kimlik fotoğraf yeterdi en son zaten geri kalanlar dijitalde oluyo onlar ordan görüyorlar
Tamamdır çok teşekkür ederim. malum sıra bulunmuyor nüfus müdürlüklerinde en yakın tarihe almıştım randevu kurstanda aramadılar sertifika için o yüzden sordum.

E devlete girdiğimde sertifikamı görüyorum. biyometrik fotoğrafımda var. ehliyet başvurusu için yanımda neleri götürmem gerek ? nvi sitesine baktığımda sağlık raporu vs istiyor. bazıları sistemden gözüküyor gerek yok götürmene kimlik ve fotoğraf yeterli diyor.
fotoğraf yeterli ve kimlik yeterli

Son düzenleme:
Kursu başarılı olarak geçip sertifikan e devlette varsa zaten sadece kimlik fotoğraf götür yeter.Bende o tür şeyleri götürdüm adam sadece kimlikle fotomu aldı halletti gittim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,871
Üyeler
174,934
Son üye
eemirferrhan
Geri