Ehliyet sınav sonrası işlemler ve konum bilgisi

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar öncelikle selamlar bugün ehliyet sınavını geçtim memleketimde pazar günü üniversite için şehir değiştireceğim ehliyet alım sürecinde nüfusa gitmemiz gerekiyormuş osmaniye de olmam şart mı gittiğim şehirde yapabilir miyim bunu yardımcı olursanız sevinirim

sürücü kursundan evraklarını al gerisini halledersin şehir dışında ama hemen çıkmaz o belgeler sürücü kursuyla haberleşirsin

Arkadaşlar öncelikle selamlar bugün ehliyet sınavını geçtim memleketimde pazar günü üniversite için şehir değiştireceğim ehliyet alım sürecinde nüfusa gitmemiz gerekiyormuş osmaniye de olmam şart mı gittiğim şehirde yapabilir miyim bunu yardımcı olursanız sevinirim
Dostum ehliyet kursu ile isin yok senin. Sadece biometrik fotografini al birde harcini yatir nufusa git sistemden ilarliyor surec adresini ver gelsin bu kadar.

e-Devlet üzerinden "Motorlu Taşıt Sürücü Sertifikası Sorgulama" araması yap, karşına sürücü sertifikası çıkıyor ise kurstan evrak almana gerek yok. Arkadaşın dediği gibi geriye kalan biyometrik fotoğraf ile sürücü belgesi harcı o kadar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herhangi bir nüfus müdürlüğünde yapabileceğini düşünüyorum, sadece sürücü belgesinin geleceği adresi ayarlamayı unutma.

Teşekkür ederim arkadaşlar bilgilendirme için çok sağolun iyi forumlar <3

e-Devlet üzerinden "Motorlu Taşıt Sürücü Sertifikası Sorgulama" araması yap, karşına sürücü sertifikası çıkıyor ise kurstan evrak almana gerek yok. Arkadaşın dediği gibi geriye kalan biyometrik fotoğraf ile sürücü belgesi harcı o kadar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herhangi bir nüfus müdürlüğünde yapabileceğini düşünüyorum, sadece sürücü belgesinin geleceği adresi ayarlamayı unutma.
Hocam şimdi nüfusa kayıt oluşturdum da gerekli belgelerde kan grubu kartı sağlık raporu gibi belgeleri istemişler onları da almam mı gerekiyor acaba yoksa elektronik ortamdan görüntüleniyor mu

istediğin nüfus müdürlüğüne başvurabilirsin, orada adresini veriyorsun oraya gönderiyorlar, ehliyet kartın gelesiye kadar da araç kullanabilmen için bir kağıt veriyorlar eline onunla araç kullanabiliyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,633
Üyeler
183,864
Son üye
Shimijda
Geri