Neler Yeni

Ehliyet sınavı için öneri

Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Paşadöner
Merhaba arkadaşlar ehliyete yapılacağım2 ay sonra ne zaman çalışmam gerekiyor tam olarak bilmiyorum genelde çalışılanla sinavds çıkan çok alakasız oluyormus çoğu kişi ınstagramda şu şu kisinin hesabını takip ederek sınavı geçtim gibi yorumlar görüyorum sizinde öyle önerdiğiniz hesaplar varsa yardımcı olabilir misiniz rica etsem bjrde önerdiğiniz mobil uygulama varsa

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Rüveyda Akın
Hiç öyle şeylere gerek yok. Eğer ilkokul mezunu değilsen rahatlıkla geçebilirsin. Sadece şu kanalın videolarını otur izle, yeterli. Zaten sana bir kitapçık veriyorlar ehliyete yazıldığında, biraz da ona bakarsın. Yazılı sınav çok basit.

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Eren
Merhaba arkadaşlar ehliyete yapılacağım2 ay sonra ne zaman çalışmam gerekiyor tam olarak bilmiyorum genelde çalışılanla sinavds çıkan çok alakasız oluyormus çoğu kişi ınstagramda şu şu kisinin hesabını takip ederek sınavı geçtim gibi yorumlar görüyorum sizinde öyle önerdiğiniz hesaplar varsa yardımcı olabilir misiniz rica etsem bjrde önerdiğiniz mobil uygulama varsa

Abartmadan çalış çıkmışları çöz son günde videolu soruları izle geçilir kolay ben sırf çıkmıslar+okumayla 88 yaptım 2 3 ay önce kitapçık verdilerse onu okumayı unutma

Tankman

80+ Bronze
Kanka ehliyet sınavıyla ilgili bir uygulama var sarı tabela üstünde geyik var onu indir çıkmış soruları çöz ben sadece ondan 3 tane test çözdüm sınavdan 86 mi ne aldıydim çok rahat geçersin direksiyon sınavı içinde ezber ezber ezber başka bişey deil sadece ezber
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka ehliyet sınavıyla ilgili bir uygulama var sarı tabela üstünde geyik var onu indir çıkmış soruları çöz ben sadece ondan 3 tane test çözdüm sınavdan 86 mi ne aldıydim çok rahat geçersin direksiyon sınavı içinde ezber ezber ezber başka bişey deil sadece ezber
Bide saçma sapan videoları izleyip kitap falanda okuma gerek yok bütün sorular çıkmış sorular oluyor sadece vakit kaybı sadece çıkmış soruları çöz aklında tut

Hanaz

80+ Gold
Sana verilen kitapçiktaki soruları çöz gecersin ben tek tek soruları koparıp cözdüm 80 aldım gectim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sana verilen kitapçiktaki soruları çöz gecersin ben tek tek soruları koparıp cözdüm 80 aldım gectim
Bi soru havuzu var ordan herkese farklı sorular geliyor

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Anıl Aykın
Yazılı sınavda sağlıktaki terimleri unutmazsan gerisinin kolay olduğunu düşünüyorum. Sürüş sınavında da araç içini biliyorsan, geri kalanını sürüşün belirliyor. Sinyallere ve sarı ışıkta sürekli geçmemeye çalış. Sarı ışıkta 2 kere geçme hakkın var. Sınavda bir öğrenci son hakkını da kullandıktan sonra yine sarıya denk gelmiş ve durduğunda aracın yarısı çizginin içinde yarısı çizginin dışında kalmış. Hareket etmeseydi sınavı geçiyordu, Trafikteki denyo sürücülere de dikkat et. Tereddüt etmediğin sürece bir problem yok, ben kendimi çok kasmıştım. Değmezmiş o kadar kasmama.

Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
ragnar oğlu tarkan
5-6 çıkmış sorular videosu falan izle temel trafik kuralları ve levhaların anlamını bildikten sonra geçmemen imkansız

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,846
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
öneriye gerek yok önceki gün çıkmış sorulara bak yeter okuduğunu anlıyorsan rahatça yaparsın 88le tekte geçtim aynı şekilde direksiyonda çok kolay ama akşamına ehliyeti alıp kaza yaparsan bi işe yaramıyor malumatın olsun

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Arda Gezer
Yazılı Sınav için Mobilde Sarı Geyikli bir uygulama var onu indirip deneme çözsen yeter
Direksiyon sınavı içinde zaten 1. veya 2. dersten sonra direk götürüyorlar sınav alanına pratiğe

Top Bottom