Hocam ben sınava girmeden önce bu sorulara bakıştım birkaç tanesi çıkmıştı.bu site saçma geliyor 28 şubat 2023 çıkmış sorular bile paylaşılmış
boş yapmışlar demekki. Benzer sorular çıkıyor derslere gitmeye gerek bile yok birkaç farklı siteden çöz azcıkta mantığın varsa direk geçersingiren arkadaşlar alakası yok diyor hocam
15 şubatta girdi. Beraber test çözüyoduk 70 i geçiyoduk. 72 ile geçti sınavı bana internettekilerle alakası yok aşırı zor falan dedi.Son gün 10 15 test çözdüm sınavda onlardan bile kolay çıktı 96 aldım arkadaşların iyi sallamış
Hocam ben sınava girmeden önce bu sorulara bakıştım birkaç tanesi çıkmıştı.
internetteki testlerde 70 üstü çok rahat oluyor. Korkmaya gerek yok o zaman sağolunboş yapmışlar demekki. Benzer sorular çıkıyor derslere gitmeye gerek bile yok birkaç farklı siteden çöz azcıkta mantığın varsa direk geçersin
Arkadaşların dediği gibi araba merakın varsa kolay geçersin sağlık biraz kafa karıştırıyor gerisi çerez.15 şubatta girdi. Beraber test çözüyoduk 70 i geçiyoduk. 72 ile geçti sınavı bana internettekilerle alakası yok aşırı zor falan dedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
internetteki testlerde 70 üstü çok rahat oluyor. Korkmaya gerek yok o zaman sağolun