Neler Yeni

Ehliyet sınavı nereye çalışsam daha iyi ?

r4NG3r

80+ Silver
Son gün 10 15 test çözdüm sınavda onlardan bile kolay çıktı 96 aldım arkadaşların iyi sallamış

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı

Flexy_404

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Sefa
giren arkadaşlar alakası yok diyor hocam
boş yapmışlar demekki. Benzer sorular çıkıyor derslere gitmeye gerek bile yok birkaç farklı siteden çöz azcıkta mantığın varsa direk geçersin

Carrier

80+ Bronze
Son gün 10 15 test çözdüm sınavda onlardan bile kolay çıktı 96 aldım arkadaşların iyi sallamış
15 şubatta girdi. Beraber test çözüyoduk 70 i geçiyoduk. 72 ile geçti sınavı bana internettekilerle alakası yok aşırı zor falan dedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben sınava girmeden önce bu sorulara bakıştım birkaç tanesi çıkmıştı.
boş yapmışlar demekki. Benzer sorular çıkıyor derslere gitmeye gerek bile yok birkaç farklı siteden çöz azcıkta mantığın varsa direk geçersin
internetteki testlerde 70 üstü çok rahat oluyor. Korkmaya gerek yok o zaman sağolun

Sametpnrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
MSP
15 şubatta girdi. Beraber test çözüyoduk 70 i geçiyoduk. 72 ile geçti sınavı bana internettekilerle alakası yok aşırı zor falan dedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

internetteki testlerde 70 üstü çok rahat oluyor. Korkmaya gerek yok o zaman sağolun
Arkadaşların dediği gibi araba merakın varsa kolay geçersin sağlık biraz kafa karıştırıyor gerisi çerez.

Top Bottom