Neler Yeni

Ehliyet sınavına nasıl çalışmalıyım

Tankman

80+ Bronze
her sınav aynı soruyolar zaten googleda bi tane geyikli uygulama var onu indir çalış direksiyon sınavı zaten ezberden ibaret sadece ezberliceksin şurda sağa sinyal ver şurda dubayı şurana al falan ezber kanka

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
İşte beklediğim soru, kardeşim öncelikle hiç telaş yapmıyorsun verdiğim tavsiye ile geçemezsen büyük ihtimal ortaterksin neyse, playstore veya applestore girip trafik çıkmış sorular yazıyorsun veya abi ben küçük ekran sevmiyorum diyorsan google pc üzerinden yazıpda erişebilirsin, sınava kadar bunlardan bol bol çözüyorsun, sağlık sorularına daha dikkat etmeni tavsiye ederim çünkü bana sınavda kalbi durmuş bir bebeğe kalbine kaç santim kala kalp masajı uygulanır diye sormuştu cevap 3 cm di mesela, vs vs uzar gider ama çıkmış soruları bu işin ana mantığıdır, boş boş onların verdiği el kitabı sorularını çözme.

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
XXXX
Instagram
hamza_kpck
Discord
UnderGoing ( Hesap gg )
Arkadaşlar bayramdan sonra ehliyet sınavım var nasıl çalışmak gerek arkadaş girdi çok basit flan dedi ama bazıları da çok zor flan zor bela geçtim diyor instada vs. Çok görüyorum kurs derslerine okuldam dolayı da katılmayacağım ama pek bı esprisi yokmuş zaten geyik uygulamask ve instadan arada bakıyorum suanlik
yazılı sınav ise intanetten 3 4 test çoz zaten kafana yatıyo

Top Bottom