TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 4,569
arkadaşlar 2 gün sonra yazılı sınavım var sizce nasıl hazırlanmalıyım youtubedan veya bildiğiniz siteler var mı ?
test çöz sadece hiç çalışmasan bile mantık yürüterek geçersin zaten basit bişeyarkadaşlar 2 gün sonra yazılı sınavım var sizce nasıl hazırlanmalıyım youtubedan veya bildiğiniz siteler var mı ?
İnternete çıkmış soru yaz günde 150 soru falan çöz. 2 günde 300 soru yapar sınavı da rahat geçersin.arkadaşlar 2 gün sonra yazılı sınavım var sizce nasıl hazırlanmalıyım youtubedan veya bildiğiniz siteler var mı ?
mantığa dayalı biraz çalışsan yeter çalışmadan 80 aldımarkadaşlar 2 gün sonra yazılı sınavım var sizce nasıl hazırlanmalıyım youtubedan veya bildiğiniz siteler var mı ?
kanka sınava giderken 1 2 tane deneme çöz 90 alıyon zaten geçersin basit sınavarkadaşlar 2 gün sonra yazılı sınavım var sizce nasıl hazırlanmalıyım youtubedan veya bildiğiniz siteler var mı ?
yks hazırlığı gibi fazla 300 soruİnternete çıkmış soru yaz günde 150 soru falan çöz. 2 günde 300 soru yapar sınavı da rahat geçersin.
1 saatte 100 soru rahat çözülüyor zaten çok kısa sorularyks hazırlığı gibi fazla 300 soru
son 2 güne bırakmasan iyiydi ama kolay zaten çok kasma çıkmış sorulara falan bak ezarkadaşlar 2 gün sonra yazılı sınavım var sizce nasıl hazırlanmalıyım youtubedan veya bildiğiniz siteler var mı ?
30 dk da 150 soru çözdüm 130 tane doğru yaptım1 saatte 100 soru rahat çözülüyor zaten çok kısa sorular![]()
vallaha ben şimdi hatırladım hocam daskhşdsadas sorun orda yason 2 güne bırakmasan iyiydi ama kolay zaten çok kasma çıkmış sorulara falan bak ez
test çöz sadece hiç çalışmasan bile mantık yürüterek geçersin zaten basit bişey
İnternete çıkmış soru yaz günde 150 soru falan çöz. 2 günde 300 soru yapar sınavı da rahat geçersin.
yks hazırlığı gibi fazla 300 soru
https://www.ehliyettestleri.com/coz/11ag2023e burdan çözüyorum işe yarar demimantığa dayalı biraz çalışsan yeter çalışmadan 80 aldım