Ehliyet Uygulama Sınavı Tavsiye

Bthn_Klkc

80+
Reaksiyon skoru
140
Herkese selamlar sevgiler.
Bu ayın 15inde uygulamalı sınavım var, sürüş eğitmeni olan veya sürüşü iyi olan hocalarımdan tavsiyeler bekliyorum.
Paralel park, L Park bunları zorlanmadan yapıyorum, sadece vites atarken direksiyondan güç alıyormuşum eğitmenim öyle söyledi onu çözmem gerekiyor. Başka tavsiyesi olan varsa bekliyorum mesajlarınızı.
Teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.

Direksiyondan güç almak nasıl oluyor ki? Uygun hızda ayağını gazdan çekip debriyaj kökleyerek vites atarsın sonra yavaşça debriyajdan çekerken gaza basarsın. Direksiyonla ilgisini çıkaramadım. Onun dışında heyecan yapmaman yeterli, parklarda öğrendiğin duba, çizgi tekniklerini harfiyen uygula geçersin. Arabayı doğru ortalamak çok önemli.

Direksiyondan güç almak nasıl oluyor ki? Uygun hızda ayağını gazdan çekip debriyaj kökleyerek vites atarsın sonra yavaşça debriyajdan çekerken gaza basarsın. Direksiyonla ilgisini çıkaramadım. Onun dışında heyecan yapmaman yeterli, parklarda öğrendiğin duba, çizgi tekniklerini harfiyen uygula geçersin. Arabayı doğru ortalamak çok önemli.
Vites atarken o anlık heyecan mı artık kontrolü kaybetmeme stresimi neyse işte tam atarken araba sağ sol yapıyor. Onun gibi bir şey işte😅

Vites atarken yola baksan yeter büyük ihtimalle vites atarken vitese bakıyorsun. Eğer yola bakıyorsan zamanla düzelecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,976
Üyeler
191,195
Son üye
Apollon00
Geri