Neler Yeni

Ehliyet yazılı sınavıma 7 gün kaldı neredeyse hiç çalışmadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Abidin
4 ana konu var ilk yardım-trafik ve çevre-trafikte adap ve motor bunlardan sadece ilk yardımı youtubeden video izleyerek ve internetten test çözerek çalıştım grup dersleri de 3-4 gün önce bitti ve sınava 7 gün var şimdi trafik ve çevre konusunu çalışıcam ancak çok uzun ve karmaşık youtube de doğru düzgün video serisini bulamadım kolay ve anlaşılır bir yöntemi var mı en doğru şekilde nasıl çalışabilirim trafik ve çevre konusuna tecrübeli olanlar yardımcı olursa sevinirim bu arada o kadar zamandır neden çalışmadın diyecek olanlar vardır çok yoğun bir şekilde mesai yapıyorum çalıştığım yerde o yüzden çalışamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada grup derslerine hiç katılmadım*

sırasıyla şunları şunları yap diyecek çıkar inş 🙂

ömersz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Ömer
İlk önce sakin ol. Ben sınavdan önce en son sınavda çıkan soruları çözüp 80 küsür almıştım. Bu kadar kasmana gerek yok yani genel kültür çoğu.
Sağlık zaten kolay mantığınla yaparsın. Arabadaki arızaları motor parçalarını bilmiyorsan onlara çalış geçiş önceliğine falan bak yeter.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Abidin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk önce sakin ol. Ben sınavdan önce en son sınavda çıkan soruları çözüp 80 küsür almıştım. Bu kadar kasmana gerek yok yani genel kültür çoğu.
Sağlık zaten kolay mantığınla yaparsın. Arabadaki arızaları motor parçalarını bilmiyorsan onlara çalış geçiş önceliğine falan bak yeter.
teşekkür ederim

shjroQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet
Ehliyet sınavı diye bir uygulama var üstünde geyikli fotograf var gir ordan soru çöz.

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Uğur Çam
Çıkmış soruları çöz ben 2 gün önce başkadım çözmeye 2 gün onunda 76 mı 74 mü ne almıştım

Kara*

80+ Silver
yukarıda dedikleri gibi mağazada geyikli ve bir tane daha uygulama vardı bunların ikisini indir çöz detaya girmeden yaparsın bize kursta bunları önerdiler dümenden baktık 80 civarı alıp çıktık

Örümcek Adam

80+ Bronze
ben youtube da soru videoları izlemiştim.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,707
İsim
marilyn
4 ana konu var ilk yardım-trafik ve çevre-trafikte adap ve motor bunlardan sadece ilk yardımı youtubeden video izleyerek ve internetten test çözerek çalıştım grup dersleri de 3-4 gün önce bitti ve sınava 7 gün var şimdi trafik ve çevre konusunu çalışıcam ancak çok uzun ve karmaşık youtube de doğru düzgün video serisini bulamadım kolay ve anlaşılır bir yöntemi var mı en doğru şekilde nasıl çalışabilirim trafik ve çevre konusuna tecrübeli olanlar yardımcı olursa sevinirim bu arada o kadar zamandır neden çalışmadın diyecek olanlar vardır çok yoğun bir şekilde mesai yapıyorum çalıştığım yerde o yüzden çalışamadım.

bu arada grup derslerine hiç katılmadım*

sırasıyla şunları şunları yap diyecek çıkar inş 🙂
kursun derslerine katıldıysan hocada iyi ise yaparsın online çıkmış soruları çözebileceğin platformlardan sorularını çöz bak keyfine gerisi kolay

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,857
İsim
Akın Taşkan
Sadece çıkmış soruları çöz telefon uygulamasından ve orada yapamadığın sorulara çalış. Herkes geçer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,395
Üyeler
163,488
Son üye
xrols
Top Bottom