Ehliyet yazılı sınavını geçtim Şimdi süreç nasıl işliycek

egle

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
443
bugun yazılı sınavı geçtim sınav genel olarak bana kolay geldi 20 dk içerisinde yaptım ama 4 5 tane zorlayıcı soru vardı ve taş çatlasın 8 10 tane test çözmüşümdür çokda kasmaya gerek yokmuş neyse şimdi süreç nasıl iliycek a1 ehliyetı alıyorum 2 hafta boyunda kursun verdiği saatlerde kursamı gideceğim

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-03-03 saat 23.19.23_447ebe3b.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-03-03 saat 23.19.23_447ebe3b.jpg
    60.7 KB · Hit: 104
bugun yazılı sınavı geçtim sınav genel olarak bana kolay geldi 20 dk içerisinde yaptım ama 4 5 tane zorlayıcı soru vardı ve taş çatlasın 8 10 tane test çözmüşümdür çokda kasmaya gerek yokmuş neyse şimdi süreç nasıl iliycek a1 ehliyetı alıyorum 2 hafta boyunda kursun verdiği saatlerde kursamı gideceğim
Kurs sana direksiyon dersi için saat vericek gideceksin sen önde hoca arkada trafikte sürüş eğitimi alacaksın

hangi hocayla çalışacaksan belli saatlerde sınav güzergahında sürüş eğitimi sınav eğitimi alacaksın sanırım 2 hafta oluyor kursa gidip hocayla da gidebilirsin eğitim alanına yada direk eğitim alanında hocanı bekleyebilirsin belli bir yerde toplanırlar zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu derslere hergün gelmek zorunlumu
Değil isteğe göre ama git yolu öğren

önümüzdeki seni a2 ve b ehliyeti alırken birdaha bu yazılı sınava girmeme gerek varmı

önümüzdeki seni a2 ve b ehliyeti alırken birdaha bu yazılı sınava girmeme gerek varmı
A2 için girmeye gerek kalmayabilir ama b için girersin gerçi A1 ve a2'de tamamen farklı sayılıyor onlar için de girebilirsin aslında

hocam her ikisi içinde neden gereksinde en azından b için gireyim a1 a2 motor için sadece cc değişcek sağlık yönünden bir şey değişmiycekki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Değil ancak sınavda aynı güzergahı kullanacaksın ve ezberlemen gerek. Gitmeni öneririm
çalışıyorum müsait olursam giderim ama şuda var ben motora binmeye yeni başladım 8 i filan yapamam muhtemelen o yüzden gitmem gerekicek

Geri