Neler Yeni

Ehliyet Yenileme İşlemleri

Belphegor

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Oğuz
İlgilendiği Kategoriler
Strateji oyunları ve tanklar
Bütçe
15
Arkadaşlar, ailem sürekli "ehliyeti yenilemen lazımmış, bak haberler böyle diyor" falan diyor. Ehliyeti 2018 yılında aldım ve bitiş için 2028 yazıyor. Benim yine sağlık raporu falan alıp gitmem gerekiyor mu? Bu bana saçma geldiği için yapmadım ve ailem yap diyor. Yapay zekaya sordum 2028 yılının kasım ayında gideceksiniz diyor. Mantık olarak bitişe yakın gitmem gerekiyor ama sürekli baskılıyorlar. 199'u aradım ve söyledim kadın o kısmı takmadı. Sizden fikir almak istedim. Ne yapmamız lazım?

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar, ailem sürekli "ehliyeti yenilemen lazımmış, bak haberler böyle diyor" falan diyor. Ehliyeti 2018 yılında aldım ve bitiş için 2028 yazıyor. Benim yine sağlık raporu falan alıp gitmem gerekiyor mu? Bu bana saçma geldiği için yapmadım ve ailem yap diyor. Yapay zekaya sordum 2028 yılının kasım ayında gideceksiniz diyor. 199'u aradım ve söyledim kadın o kısmı takmadı. Ne yapmamız lazım?
O haberler 2016 öncesi ehliyet alanları kapsıyor diye biliyorum. İnternette bilgisini bulabilirsin.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem
Arkadaşlar, ailem sürekli "ehliyeti yenilemen lazımmış, bak haberler böyle diyor" falan diyor. Ehliyeti 2018 yılında aldım ve bitiş için 2028 yazıyor. Benim yine sağlık raporu falan alıp gitmem gerekiyor mu? Bu bana saçma geldiği için yapmadım ve ailem yap diyor. Yapay zekaya sordum 2028 yılının kasım ayında gideceksiniz diyor. Mantık olarak bitişe yakın gitmem gerekiyor ama sürekli baskılıyorlar. 199'u aradım ve söyledim kadın o kısmı takmadı. Sizden fikir almak istedim. Ne yapmamız lazım?
2016 öncesi yenilemek zorunda

Belphegor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Oğuz
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O haberler 2016 öncesi ehliyet alanları kapsıyor diye biliyorum. İnternette bilgisini bulabilirsin.
2016 öncesi yenilemek zorunda
Yani bir şey yapmama gerek kalmadı. Herkese teşekkür ederim. Bana da saçma geldi. Zaten kartı 2018 yılında aldım ve bitiş 2028 yazıyor. Neden gitmem gereksin ki diye düşünüyordum. 15000TL cezası var falan dediler.

Sendeki yeni tip şu an bir şey yapmana gerek yok. Eski kenarları mavi çizgili olanlar 31 Aralık 2024 yenilemek için son tarih. Mesela ben 2027 bekleyeceğim. Sen 2028. Bizdekilere devam.

Belphegor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Oğuz
İlgilendiği Kategoriler
Sendeki yeni tip şu an bir şey yapmana gerek yok. Eski kenarları mavi çizgili olanlar 31 Aralık 2024 yenilemek için son tarih. Mesela ben 2027 bekleyeceğim. Sen 2028. Bizdekilere devam.
Çok sağ ol dostum!

ayakliPC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hakan
Eski ehliyeti olanlar için o. Eski demekteki kasıt çipsiz ehliyetlerin yenilenmesi gerekiyor. Üzerinde çip bulunan (yani 2016 ve sonrasında alınan) ehliyetler için bir şey yapılmasına gerek yok.

Geçen sene de aynı haber yapıldı, nüfus müdürlüklerindeki yoğunluktan kimlik ve pasaport işlemleri de aksamıştı.

Belphegor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Oğuz
İlgilendiği Kategoriler
Eski ehliyeti olanlar için o. Eski demekteki kasıt çipsiz ehliyetlerin yenilenmesi gerekiyor. Üzerinde çip bulunan (yani 2016 ve sonrasında alınan) ehliyetler için bir şey yapılmasına gerek yok.

Geçen sene de aynı haber yapıldı, nüfus müdürlüklerindeki yoğunluktan kimlik ve pasaport işlemleri de aksamıştı.
Evet, aradım ama sistem çökmüş. İçim çok rahatladı, çok teşekkür ederim herkese! Sağ olasınız dostlar.

Top Bottom