K1NGO82
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Cezanın amacı zaten caydırıcı olması değil mi?Reis dediğin doğru da 13K çok fazla asgari zaten 17
Cezanın amacı zaten caydırıcı olması değil mi?Reis dediğin doğru da 13K çok fazla asgari zaten 17
zaten olay caydırıcı olması her ne kadar adalet diye bir şey olmasa da bazı cezalar çok yerindeReis dediğin doğru da 13K çok fazla asgari zaten 17
Geçmiş olsun. Sınav etkilenmez. Ceza araca mı yazıldı size mi yazıldı?Selamlar dostlarım, 10 martta direksiyon sınavım vardı.
Fakat bugün evin yanındayken şansıma yunuslar gelip ehliyet ruhsat sordular yazdılar cezayı, burda oturuyorum falan desemde nafile
Bu durum benim ehliyet sınavıma etki eder mi? 10 martta girebilir miyim sınava
Motor benim üstüme hocamReis hem ruhsat sahibine hem sana yazıyorlar normalde ruhsat sahibine yazmadılar heralde g.o
Vallaha hocam ya, evin yanında yazdı bide. Hadi trafikte falan yazsa bir şey demezdim de, yapacak bir şey yok.Reis dediğin doğru da 13K çok fazla asgari zaten 17
Az daha 26K lık oluyormuşsun hocamMotor benim üstüme hocam
Anlattım da üstümde kamera var bir şey yapamam dedigeçmiş olsun. sınavını etkilemez hatta deseydin sınavım var ilerde mahalle önünde dur kalk yapıyorum belki yazmazlardı
Adalet nerde o zaman ben çok kazanıyorum diye neden çok ödüyorum.Ceza fazla olmalı ki caydırıcı olsun hatta herkesin gelirine göre ceza gelmedi 100k kazanan birine daha fazla
Adalet tamda orada işte 17k alan biri için 13k çok caydırıcı olabilirken 100k alan biri için daha az caydırıcı olurAdalet nerde o zaman ben çok kazanıyorum diye neden çok ödüyorum.
Adalet bu bahsettiğimiz yöntem aslinda. Senin dedigin eşitlik oluyor. Cevremde de görüyorum ortalamanin üstünde para kazanmaya basladiklari zaman ayda 100-150 kaldirim isgali zaman zaman kirmizi da gecme emniyet seridi isgali o an acelesi varsa kural kanun tanimiyorlar. Evlerine her hafta ceza tebligatı geliyor ama kesmiyor. Geliri 150k mesela o cezalari 4-5 kat fazla gönder kisiye bak o zaman nasıl dikkat ediyor.Adalet nerde o zaman ben çok kazanıyorum diye neden çok ödüyorum.