TinerciAlper
80+ Gold
Dahası
Park ederken geri geri geliyodum dalginligima geldi cat diye vurdum duzeltilir mi sizce
Hocam bildiğim kadarıyla sorun olmaması lazım çünkü ehliyet firmaları aracın hem kaskosunu hemde sigortasını yapıyor zaten yoksa kim bilir o arabanın kaçıncı hasarı yani sizden ücret isterseler (bazı ehliyet firmaları böyle çakallıklar yapıyor para koparmak için) tamam de ama verme git araştır teyit et dediğim doğruysa Ki benim bikdiğim kadarıyla doğru o zaman Verme hatta cimere bile şikayet edebikirsin ama önce ne olur olmaz teyit etPark ederken geri geri geliyodum dalginligima geldi cat diye vurdum duzeltilir mi sizce
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
kendi arabasini vurmus sanirimHocam bildiğim kadarıyla sorun olmaması lazım çünkü ehliyet firmaları aracın hem kaskosunu hemde sigortasını yapıyor zaten yoksa kim bilir o arabanın kaçıncı hasarı yani sizden ücret isterseler (bazı ehliyet firmaları böyle çakallıklar yapıyor para koparmak için) tamam de ama verme git araştır teyit et dediğim doğruysa Ki benim bikdiğim kadarıyla doğru o zaman Verme hatta cimere bile şikayet edebikirsin ama önce ne olur olmaz teyit et
kendi arabasini vurmus sanirim
Evet öyle olmuş geçmiş olsuntakmıyorsun zaten bi yerden sonra görsünler nolcak diyorsun ben az önce arabayı vurdum söyleyemiyorum
Bunu denicem hocam hasar kucukte olsa moreli bozuluyor insanin ozellikle ehliyeti aldim diye pasta almaya gidip donusunde vurmak koyduGüzelce temizle orayı yıkayıp sonra bi pasta polish güzelce üstüne de rütuş boyasıyla hiçbir şey gözükmez bile içini ferah tut
Dediklerimi sırasıyla yap belli bile olmaz hiç moralini bozmaBunu denicem hocam hasar kucukte olsa moreli bozuluyor insanin ozellikle ehliyeti aldim diye pasta almaya gidip donusunde vurmak koydu
rutuş boyası yok ama onu bulursam halledicemDediklerimi sırasıyla yap belli bile olmaz hiç moralini bozma
Git bi boya satan dükkana arabanın orjinal renginde yapsın versin sana küçük kutuyla bir de rütuş fırçası al at bagaja dursunrutuş boyası yok ama onu bulursam halledicem