Neler Yeni

Ehliyetsiz motor kullananlar tecrübeleriniz nedir?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Genesyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Hamza Kızılay
Ehliyetsiz motor sürülmez. Gidip milletin canına kastetme.
Altına yazıyorum gene sizler geliyorsunuz birader ben sureceğim sen değil rica ediyorum böyle şeyler yazmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:

12.978 TL sana
12.978 TL motosiklet sahibine
motor bağlama otopark ve çekici ücreti.
Motor benim üstüme olacağı için sadece 13k

brsokcu

80+ Bronze
Altına yazıyorum gene sizler geliyorsunuz birader ben sureceğim sen değil rica ediyorum böyle şeyler yazmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Motor benim üstüme olacağı için sadece 13k
Rica etme kardeşim forumda illegal şeyler yasak daha 18 yaşında yetişkin bile değilsin. Motorsiklet kazası yapmış birisi olarak bir kere caddeye çıkayım bişey olmaz deme 30 yıl başını döversin.

GirayHan

80+ Platinum
Selam dostlar ehliyet almama 7 ay var ocak zammı yüzünden motoru şimdiden almaya karar verdim 7 ay boyu mecbur ehliyetsiz süreceğim ehliyetsiz süren arkadaşlar tecrübelerini ne yapılıp ne yapılmaması gerektiğini anlatırsa sevinirim
Not: Ehliyetsiz sürülmez vb arkadaşlar yorum yazmasınlar teşekkür ediyorum.
ehliyetsiz motor kullanılmaz. kalkıpta foruma yasadışı yapacağın iş için konu açıp birde yardım mı istiyorsun ?

@Mehmet Yılmaz Hocam yasadışı ve T.C kanunlarına aykırı öneri tavsiye içeren konuların açılması yasak değil mi ?

CoNKeR

80+ Bronze
Abi cesarete bak ben anlayamıyorum ya.
Daha 18 bile değilsin (ki 16 bile olmayabilir, A1 16'da alınıyor), tüm milletin canına kastedeceksin kendi canı da dahil buna, bir de bunu mecburiyet gibi anlatacaksın, üstüne forumdakilere de ayar çekeceksin, ehliyetsiz kullanma falan yazacaklar yazmasın diye.
Git otobüse bin, devlet sana bu hakkı vermemiş, sen kendinde bunu nasıl görüyorsun? Biz 12 yaşında mı trafiğe çıktık? Bu bir mecburiyetlik mi?

Ayrıca evet, sen kırmızı ışıkta beklerken biri arkadan sana vurduğunda %100 sen suçlusun, ehliyetin olmadığı için araçla trafikte olmaya hakkın yok, onun ehliyeti varsa trafikte olmaya hakkı var ama hata yapabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ahmet Tosun
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198829337926/
Twitter
ahmetsn60
Discord
TheCyDonia#6461
Rica etme kardeşim forumda illegal şeyler yasak daha 18 yaşında yetişkin bile değilsin. Motorsiklet kazası yapmış birisi olarak bir kere caddeye çıkayım bişey olmaz deme 30 yıl başını döversin.
Hay ağzın bal yesin hocam hayatımda ilk defa ceza yedim ehliyetsiz çıktım , 20K yi ödedim ehliyetsiz araç kullanmak akıl kâri değil

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,578
İsim
Deniz Bey
akü bitecek diye daha ağır ceza yeme riskini göze almak kusara bakma da büyük cahilliktir, ayrıca akü kutup başlarını sökersin bişey olmaz en kötü aküyü sezon açılırken gider şarj etirirsin sonra getirir motoruna takarsın sorunsuz çalıştırır kullanırsın, köy yeri vs olsa neyse derim de şehir bu tür işler sıkıntılı işler yine senin tercihin

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Doğal seleksiyon işlemeli. Bence kullan. Hatta yüksek cc ile başla. Gazlamak çok zevkli. Gazla sürekli. Mt07 çok güzel bir başlangıç motorudur.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,162
Üyeler
163,274
Son üye
Slawyer
Top Bottom