Neler Yeni

Ekipman mı Ekran kartı mı daha önemli?

mr__white

80+
Tek oyunculu oyunlar oynuyorsunuz tabii ki ekran kartı. 4070 TI Super ve 7600x kullanıyorum şu an. 7500f ile 1440 p de ayar kısmadan kullanın. 7600x ile ayar kısmayı deneyince darboğaz yaşıyorum. PSU'yu 650watt alacaksanız kaliteli olmasına önem verin. 4070 TI S'e geçince kısa süre 650w ile devam etmiştim yeni alana kadar. PSU kaliteli değildi ve elimde kaldı.
PSU kasa ile birlikte geliyor şu kasa psu nasıldır

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,908
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Ekran kartı oturduğun koltuktan bile önemlidir. Ekran kartını sağlam tutmak gerek.

siyabent

80+ Silver
Ekipman her zaman alınır 14 yıldır 4 PC değiştirdim ekipmanı erteleye erteleye 1 hafta oldu ekipman alalı :D

noxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Umut PEKER
Kasanın hava akışı iyi duruyor, fanlar için rgb yazmışlar yani argb değil. Renkleri değişmiyor olabilir, onu iyi araştırın önemliyse sizin için. PSU Giriş seviye diyebiliriz.
Örneğin şu listeye bakarsanız C tier bir psu olarak konumlandırılmış. PSU için mümkünse bütçe artırmanızı öneririm. Onbinlerce lirayı o sırtlayacak çünkü.

mr__white

80+
Kasanın hava akışı iyi duruyor, fanlar için rgb yazmışlar yani argb değil. Renkleri değişmiyor olabilir, onu iyi araştırın önemliyse sizin için. PSU Giriş seviye diyebiliriz.
Örneğin şu listeye bakarsanız C tier bir psu olarak konumlandırılmış. PSU için mümkünse bütçe artırmanızı öneririm. Onbinlerce lirayı o sırtlayacak çünkü.
iş görmez mi diyorsunuz psu

noxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Umut PEKER
iş görmez mi diyorsunuz psu
Görür ama eşeğinizi sağlam kazığa bağlayın derim sadece. Bence bu konu için ayrıca bir başlık açıp çeşitli kişilerden de görüş alın.

Top Bottom