Doğrudur hocam kusura bakmayın yanlış hatırlamışımOrada sanırım çok fazla bu tür şeyler satılmıyor genelde kıyafet satılıyor diye biliyorum hocam?
Fiyat doğru olacak ( sıfır fiyatının kabaca %70i , kulaklıklarda daha az) , en ucuz ilana bak o civarlara koy.Arkadaşlar selamlar aciliyetim olduğu için zararına satmaya çalışıyorum fakat hangi fiyatı koyacağımı şaşırdım aşağıda ki ekipmanlarımı ne kadara koysam hızlı satılırlar yardımcı olursanız çok sevinirim.
HyperX Cloud Core Wireless (KFG Tam 5.5 Aylık Kulaklık)
Razer Huntsman V2 TKL (KFG Tam Purple Switch 1.5 Aylık Klavye)
MSI G2412 23.8” 170 Hz 1 ms IPS Gaming Monitör (KFG Tam 2 Aylık Monitör Ölü Pixel, Ghosting vs. yoktur sorunsuzdur.)
Epomaker TH80 Pro DIY Kit (Kutu içeriği tam sorunsuz 2 aylık)
Gateron Milky Yellow Switch x75 (Tüm switchler sorunsuzdur 1.5 ay kullanılıp kutularına kaldırıldılar.)
GMK Apollo Keycaps x135 (Kutu içeriği tam keycaps seti temiz ve sorunsuzdur tüm set double shot PBT’dir.)
Fotoğraflarım açıklamalarım düzgün hocam da fiyat konusunda millet abartı fiyatlar girmişler o yüzden tam emin olamadım bende kafamda ki fiyatı yazıp hepsine 200-300 ₺ de pazarlık payı bıraktım.Fiyat doğru olacak ( sıfır fiyatının kabaca %70i , kulaklıklarda daha az) , en ucuz ilana bak o civarlara koy.
Bir de düzgün fotoğraf çek. Düzgün fotoğraf ve fiyat koyduğum her ürün en fazla 2-3 haftada satıldı.
Hocam malum ekonomik durumlar. Piyasa zorda. Yazan fiyatlar zaten şişik genellikle. Mâkul fiyatlandırma ile daha hızlı elden çıkartabilirsinFotoğraflarım açıklamalarım düzgün hocam da fiyat konusunda millet abartı fiyatlar girmişler o yüzden tam emin olamadım bende kafamda ki fiyatı yazıp hepsine 200-300 ₺ de pazarlık payı bıraktım.