Nquyen
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,009
- İsim
- Selim
Markayı unuttun bulursam yazarım yeni klavyeleri geldi Türkiye pazarına efsane bir şey yani böyle bir kaliteli yok şuan rog flare 2 kullanıyorum o klavyeye geçeceğimKonuştuğumuz markalar arada sırada güzel indirimler yaparak öne çıkmaya çalışıyor fakat bu sadece bilgili kişilerin işine yarıyor. İlk başta indirim yapıp sonrasında fırsatçıların veya stokçuların fiyatı bir an yükseltmesi senin dediğin "marka fanboy" kitlesinin markayı keşfetmesini engelliyor. Cidden çok avantajlı ve sabit bir fiyat gelmedikçe genel kitleye ulaşması zor. Eğer bu markaların amacı cidden insanların tercihlerinin arasında olmaksa bir süre zararına bile satmaları gerekebilir. Yoksa diğer markalar tahtını korumaya devam eder diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Akko klavye Türkiye pazarına yeni geldi özel seri kısıtlı sayıda üretilen dragon serisi var en çok onu beğendim diğerleri de güzel bayaKonuştuğumuz markalar arada sırada güzel indirimler yaparak öne çıkmaya çalışıyor fakat bu sadece bilgili kişilerin işine yarıyor. İlk başta indirim yapıp sonrasında fırsatçıların veya stokçuların fiyatı bir an yükseltmesi senin dediğin "marka fanboy" kitlesinin markayı keşfetmesini engelliyor. Cidden çok avantajlı ve sabit bir fiyat gelmedikçe genel kitleye ulaşması zor. Eğer bu markaların amacı cidden insanların tercihlerinin arasında olmaksa bir süre zararına bile satmaları gerekebilir. Yoksa diğer markalar tahtını korumaya devam eder diye düşünüyorum.
Son düzenleme: