Neler Yeni

Ekipmanların Çin'den alınması hakkında

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,009
İsim
Selim
Konuştuğumuz markalar arada sırada güzel indirimler yaparak öne çıkmaya çalışıyor fakat bu sadece bilgili kişilerin işine yarıyor. İlk başta indirim yapıp sonrasında fırsatçıların veya stokçuların fiyatı bir an yükseltmesi senin dediğin "marka fanboy" kitlesinin markayı keşfetmesini engelliyor. Cidden çok avantajlı ve sabit bir fiyat gelmedikçe genel kitleye ulaşması zor. Eğer bu markaların amacı cidden insanların tercihlerinin arasında olmaksa bir süre zararına bile satmaları gerekebilir. Yoksa diğer markalar tahtını korumaya devam eder diye düşünüyorum.
Markayı unuttun bulursam yazarım yeni klavyeleri geldi Türkiye pazarına efsane bir şey yani böyle bir kaliteli yok şuan rog flare 2 kullanıyorum o klavyeye geçeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuştuğumuz markalar arada sırada güzel indirimler yaparak öne çıkmaya çalışıyor fakat bu sadece bilgili kişilerin işine yarıyor. İlk başta indirim yapıp sonrasında fırsatçıların veya stokçuların fiyatı bir an yükseltmesi senin dediğin "marka fanboy" kitlesinin markayı keşfetmesini engelliyor. Cidden çok avantajlı ve sabit bir fiyat gelmedikçe genel kitleye ulaşması zor. Eğer bu markaların amacı cidden insanların tercihlerinin arasında olmaksa bir süre zararına bile satmaları gerekebilir. Yoksa diğer markalar tahtını korumaya devam eder diye düşünüyorum.
Akko klavye Türkiye pazarına yeni geldi özel seri kısıtlı sayıda üretilen dragon serisi var en çok onu beğendim diğerleri de güzel baya

Son düzenleme:

Xarun

80+
Steelseries rival 300 wireless 2kya satılıyor,1 ay kullanıp sattım kumanda piliyle çalışan ve malzeme kalitesi yerlerde olan bir mouse.Şuan temudan 800tlye aldığım ajazz aj159mc kullanıyorum her açıdan üstün cihaz.Biz avrupalı değiliz sırf markadan dolayı fahiş fiyatlı ürün alacak gücümüz kalmadı.Nerde f/p varsa oraya yönelmek zorundayız.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,137
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
nerdeyse 2 2.5 hem arkadaşıma toplam 2 aula 1 ajazz 159 pro aldım aula zaten hotswap pcb cine zarar vermedigim sürece ömürlük 159 pro yuda 700 TL'ye aldım bu paraya alıcam logıden felan daha ıyıdır
Switch sokup takarak zarar veremeyiz herhalde pcbye degil mi

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Şu anın en yaygın markalarından örnek verecek olursam AJAZZ AJ139 PRO Wireless modelini 1 yıl gibi bir süre kullandım, bana mısın demedi açıkçası. En sonunda sinirime hakim olamadım fareyi masaya vurdum ve sensörü arızalandı. Yoksa gayet memnundum. Harici olarak şu an F75 kullanıyorum ne kadar yeni de olsa henüz bir bayatlık söz konusu değil. Onun haricinde ATK VXE MAD R kullanıyorum onu da alalı çok olmadı tek sıkıntısı bana göre şarjı biraz çabuk gidiyor. Ama farenin en güzel artılarından birisi de 36 GR gibi bir ağırlığının olması. Ağırlıktan kısmak için her şeyi çıkartmışlar. Bataryayı da buna göre yapmışlar neticede. Ama yine de fena değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Switch sokup takarak zarar veremeyiz herhalde pcbye degil mi
Dikkatli olursan zarar vermezsin hocam. Biraz sakin olmak gerekiyor.

Top Bottom