Neler Yeni

Ekipmanlar'ınızdan Memnun musunuz?

yk38

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Yiğithan K.
Klavye: Toshiba P50-B-116 bilgisayar klavyesi: Memnun değilim, Esc ve sol ok tuşu sık kullanmamama rağmen çıktı.
Fare: Logitech M171: Memnun(d)um, son zamanlarda ara ara birkaç saniyeliğine tepki vermemeye ve orta tuşu basmamaya başladı.
Kulaklık: Galaxy A8 (2018) telefon kulaklığı: Memnunum.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Merhabalar. Ekipmanlarınızdan memnun musunuz? Ekipmanlarınızı yazıp memnun olup olmadığınızı , memnun değilseniz neden memnun olmadığınızı yazabilir misiniz? Belki almak isteyenlere yardımcı olabiliriz.
Ben başlıyorum.
Mouse'um :Logitech g203 Memnunum.
Kulaklığım: Arctis 3 Memnunum.
Klavye'm: Gamepower Warlock'tu Eskiden şuan ofis klavyesi kullanıyorum. Warlock için konuşacağım. Memnun Değilim. Tuş sorunu var ve rahatsız edici.
klavye:microsoft comfort curve keyboard 2000
mouse:everest sgm-x6
kulaklık:trust ziva kulaklık

ulaasbcc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ulaş Biçici
Instagram
https://www.instagram.com/ulaasbcc/?hl=tr
Steam
https://steamcommunity.com/id/lquad/
Twitter
ulaasbcc
Facebook
uls.lqd
Discord
LquadD | Ulaş#2183
Xdrive marka bir koltuk kullanıyorum, 1200₺ ye almıştım (şuan 2000₺) ve 1 yıl gibi bir sürede pişman ettirdi. Aslında koltuk kötü değil ama şuan 2000₺ ye satılıyor ve 1 yıl sonraki hali ile ilk hali arasında dağlar var konfor olarak.

Ondansa ofis koltuğu alın derim, beni büyük hayal kırıklığına uğrattığı için her fırsatta söylüyorum bunu.
Ben skolyozum ve kifozum olduğu için (kısaca omurilik rahatsızlıkları) bu koltuklardan almak istiyordum çünkü bel ve boyun destekleri, boylarının uzunlukları beni cezbediyordu. İşim de bilgisayar başı bir iş diyebiliriz, e-ticaret ile uğraşıyorum. Oyun falan da oynuyorum, günümün büyük bir kısmı bilgisayar başında geçiyor. Sence bu sebepler Xdrive marka bir "oyuncu" koltuğunu almak için geçerli sebepler mi? Almalı mıyım? Bu arada alırsam "15'li" modelini alacağım, şuan 1500TL sanırım. Birkaç hafta önce o da 1270TL civarındaydı.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,051
İsim
Lokman Açil
Merhabalar. Ekipmanlarınızdan memnun musunuz? Ekipmanlarınızı yazıp memnun olup olmadığınızı , memnun değilseniz neden memnun olmadığınızı yazabilir misiniz? Belki almak isteyenlere yardımcı olabiliriz.
Ben başlıyorum.
Klavye'm: Gamepower Warlock'tu Eskiden şuan ofis klavyesi kullanıyorum. Warlock için konuşacağım. Memnun Değilim. Tuş sorunu var ve rahatsız edici.

Klavyem:Rampage KB-R66 memnunum
Fare:Everest SM-612 Fazla memnun değilim fare kir tutabiliyor daha iyi bir farem olmasını isterim
Kulaklık:Gamepower Magnus V2 Güzel kulaklık ses kalitesi olarakda iyi memnunum

Toplam 155 TL'lik ekipmanlarım var :)

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Fare:Everest SM-612 Fazla memnun değilim fare kir tutabiliyor daha iyi bir farem olmasını isterim

İnşAllah daha iyi mouse'un olur reis :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca klavyen çok ses çıkarıyor mu? Benim arkadaşımda da var baya sesi geliyor.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,051
İsim
Lokman Açil
İnşAllah daha iyi mouse'un olur reis :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca klavyen çok ses çıkarıyor mu? Benim arkadaşımda da var baya sesi geliyor.

Yani ses çıkartıyor gece oyun oynuyacaksan çıkartabilir tak tak diye salonda vs değilsen kurtarabilir seni :)

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Yani ses çıkartıyor gece oyun oynuyacaksan çıkartabilir tak tak diye salonda vs değilsen kurtarabilir seni :)
Valla dediğim gibi benim arkadaşımda da var yayın açtığımızda yayındakiler bile rahatsiz oluyormuş :D

s3rdwaRd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Serdar Bilgin
Mouse: Rival 3, 1 hafta oldu alalı çok memnunum, 3.5 senedir g300s kullanıyordum ondanda çok memnundum
Kulaklık: g231 hiç memnun değilim değiştireceğim
Klavye: Trust gxt 890 memnunum

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,574
İsim
kadir
mouse: SS Rival 110 gayet memnunum.
mouse Pad: SS Qck Medium:Çok memnunum.
Klavye: Gigabyte K83 Cherry Mx Red Bilek desteği olsaydı daha iyi olurdu ama memnunum.
Kulaklık: Sennheiser GSP 300 Memnun değilim.

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Çok güzel hepsini çok seviyorum burdan onlara <3 atıyorum eyvallah agacığım çok performanslısınız her gün sizi temizliyorum değerinizi bilin

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir
Ben başlıyorum.
Ben telefon ve yaka mikrofonu kullanıyorum çok memnunum ikisindende fiyatları nedeni ile

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
MUSTAFA
Klavye- Asus rog strix scope deluxe Aşırı Memnunum
Fare - Logitech G300s Memnunum
Kulaklık - Rampage RGW9 Comfort Memnun değilim. (Değiştireceğim)
Baş üstünü ağrıtıyor. Yazın kulaklarım çok terliyor ve ıslak oluyor haliyle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,082
Üyeler
169,065
Son üye
Conzi
Top Bottom