Neler Yeni

Ekipmanlar'ınızdan Memnun musunuz?

Klavye: Toshiba P50-B-116 bilgisayar klavyesi: Memnun değilim, Esc ve sol ok tuşu sık kullanmamama rağmen çıktı.
Fare: Logitech M171: Memnun(d)um, son zamanlarda ara ara birkaç saniyeliğine tepki vermemeye ve orta tuşu basmamaya başladı.
Kulaklık: Galaxy A8 (2018) telefon kulaklığı: Memnunum.

Merhabalar. Ekipmanlarınızdan memnun musunuz? Ekipmanlarınızı yazıp memnun olup olmadığınızı , memnun değilseniz neden memnun olmadığınızı yazabilir misiniz? Belki almak isteyenlere yardımcı olabiliriz.
Ben başlıyorum.
Mouse'um :Logitech g203 Memnunum.
Kulaklığım: Arctis 3 Memnunum.
Klavye'm: Gamepower Warlock'tu Eskiden şuan ofis klavyesi kullanıyorum. Warlock için konuşacağım. Memnun Değilim. Tuş sorunu var ve rahatsız edici.
klavye:microsoft comfort curve keyboard 2000
mouse:everest sgm-x6
kulaklık:trust ziva kulaklık

Xdrive marka bir koltuk kullanıyorum, 1200₺ ye almıştım (şuan 2000₺) ve 1 yıl gibi bir sürede pişman ettirdi. Aslında koltuk kötü değil ama şuan 2000₺ ye satılıyor ve 1 yıl sonraki hali ile ilk hali arasında dağlar var konfor olarak.

Ondansa ofis koltuğu alın derim, beni büyük hayal kırıklığına uğrattığı için her fırsatta söylüyorum bunu.
Ben skolyozum ve kifozum olduğu için (kısaca omurilik rahatsızlıkları) bu koltuklardan almak istiyordum çünkü bel ve boyun destekleri, boylarının uzunlukları beni cezbediyordu. İşim de bilgisayar başı bir iş diyebiliriz, e-ticaret ile uğraşıyorum. Oyun falan da oynuyorum, günümün büyük bir kısmı bilgisayar başında geçiyor. Sence bu sebepler Xdrive marka bir "oyuncu" koltuğunu almak için geçerli sebepler mi? Almalı mıyım? Bu arada alırsam "15'li" modelini alacağım, şuan 1500TL sanırım. Birkaç hafta önce o da 1270TL civarındaydı.

Merhabalar. Ekipmanlarınızdan memnun musunuz? Ekipmanlarınızı yazıp memnun olup olmadığınızı , memnun değilseniz neden memnun olmadığınızı yazabilir misiniz? Belki almak isteyenlere yardımcı olabiliriz.
Ben başlıyorum.
Klavye'm: Gamepower Warlock'tu Eskiden şuan ofis klavyesi kullanıyorum. Warlock için konuşacağım. Memnun Değilim. Tuş sorunu var ve rahatsız edici.

Klavyem:Rampage KB-R66 memnunum
Fare:Everest SM-612 Fazla memnun değilim fare kir tutabiliyor daha iyi bir farem olmasını isterim
Kulaklık:Gamepower Magnus V2 Güzel kulaklık ses kalitesi olarakda iyi memnunum

Toplam 155 TL'lik ekipmanlarım var :)

Fare:Everest SM-612 Fazla memnun değilim fare kir tutabiliyor daha iyi bir farem olmasını isterim

İnşAllah daha iyi mouse'un olur reis :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca klavyen çok ses çıkarıyor mu? Benim arkadaşımda da var baya sesi geliyor.

İnşAllah daha iyi mouse'un olur reis :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca klavyen çok ses çıkarıyor mu? Benim arkadaşımda da var baya sesi geliyor.

Yani ses çıkartıyor gece oyun oynuyacaksan çıkartabilir tak tak diye salonda vs değilsen kurtarabilir seni :)

Mouse: Rival 3, 1 hafta oldu alalı çok memnunum, 3.5 senedir g300s kullanıyordum ondanda çok memnundum
Kulaklık: g231 hiç memnun değilim değiştireceğim
Klavye: Trust gxt 890 memnunum

mouse: SS Rival 110 gayet memnunum.
mouse Pad: SS Qck Medium:Çok memnunum.
Klavye: Gigabyte K83 Cherry Mx Red Bilek desteği olsaydı daha iyi olurdu ama memnunum.
Kulaklık: Sennheiser GSP 300 Memnun değilim.

Çok güzel hepsini çok seviyorum burdan onlara <3 atıyorum eyvallah agacığım çok performanslısınız her gün sizi temizliyorum değerinizi bilin

Ben başlıyorum.
Ben telefon ve yaka mikrofonu kullanıyorum çok memnunum ikisindende fiyatları nedeni ile

Klavye- Asus rog strix scope deluxe Aşırı Memnunum
Fare - Logitech G300s Memnunum
Kulaklık - Rampage RGW9 Comfort Memnun değilim. (Değiştireceğim)
Baş üstünü ağrıtıyor. Yazın kulaklarım çok terliyor ve ıslak oluyor haliyle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,815
Üyeler
173,077
Son üye
hmzkc9
Geri