Neler Yeni

Ekipmanlar'ınızdan Memnun musunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
MUSTAFA

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Merhabalar. Ekipmanlarınızdan memnun musunuz? Ekipmanlarınızı yazıp memnun olup olmadığınızı , memnun değilseniz neden memnun olmadığınızı yazabilir misiniz? Belki almak isteyenlere yardımcı olabiliriz.
Ben başlıyorum.
Mouse'um :Logitech g203 Memnunum.
Kulaklığım: Arctis 3 Memnunum.
Klavye'm: Gamepower Warlock'tu Eskiden şuan ofis klavyesi kullanıyorum. Warlock için konuşacağım. Memnun Değilim. Tuş sorunu var ve rahatsız edici.
Everest SM-790 : daha alalı bir ay oldu şuanlık bir sorun yok
A-101 klavyesi Piranha : hiç bir sıkıntısı yok memnunum
Snopy kulaklık : memnunum bir sıkıntısı yok

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Ben skolyozum ve kifozum olduğu için (kısaca omurilik rahatsızlıkları) bu koltuklardan almak istiyordum çünkü bel ve boyun destekleri, boylarının uzunlukları beni cezbediyordu. İşim de bilgisayar başı bir iş diyebiliriz, e-ticaret ile uğraşıyorum. Oyun falan da oynuyorum, günümün büyük bir kısmı bilgisayar başında geçiyor. Sence bu sebepler Xdrive marka bir "oyuncu" koltuğunu almak için geçerli sebepler mi? Almalı mıyım? Bu arada alırsam "15'li" modelini alacağım, şuan 1500TL sanırım. Birkaç hafta önce o da 1270TL civarındaydı.
Cidden sert koltuk arıyorsan, kalite hissini arıyorsan alınabilir. 1500₺ ye alacağın diğer koltuklarda da bel ve sırt desteği olabiliyor. İnternettekiler "dik oturmamı sağlıyor" "daha sağlıklı yapıyor" falan diyor ama çevremde ve bende ben pek öyle bir olay göremedim.

Yani kısacası alınır mı alınır ama beklediğinden daha önce kalitesiz bir hâle gelecek ve almışken oturak kısmı ile sırt kısmını ayrı ayrı ayarlayabileceğin bir model al derim. Ya da üstüne baya bi daha koyup full sağlık adına tasarlanmış koltukları da alabilirsin hatta benzer fiyatlara daha rahat ettirecek ofis koltukları da. Belki deri kaplama falan olmaz ama daha konforlu oldukları kesin. He bi de xdrive kargosu geldiğinde bence sen almaya gitme sırtın için aldığın bir koltuğu taşımak sırtını daha kötü yapmasın, minimum 2 kişi gerekiyor bir koltuğu taşımak için çünkü acayip ağır.

ulaasbcc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ulaş Biçici
Instagram
https://www.instagram.com/ulaasbcc/?hl=tr
Steam
https://steamcommunity.com/id/lquad/
Twitter
ulaasbcc
Facebook
uls.lqd
Discord
LquadD | Ulaş#2183
Cidden sert koltuk arıyorsan, kalite hissini arıyorsan alınabilir. 1500₺ ye alacağın diğer koltuklarda da bel ve sırt desteği olabiliyor. İnternettekiler "dik oturmamı sağlıyor" "daha sağlıklı yapıyor" falan diyor ama çevremde ve bende ben pek öyle bir olay göremedim.

Yani kısacası alınır mı alınır ama beklediğinden daha önce kalitesiz bir hâle gelecek ve almışken oturak kısmı ile sırt kısmını ayrı ayrı ayarlayabileceğin bir model al derim. Ya da üstüne baya bi daha koyup full sağlık adına tasarlanmış koltukları da alabilirsin hatta benzer fiyatlara daha rahat ettirecek ofis koltukları da. Belki deri kaplama falan olmaz ama daha konforlu oldukları kesin. He bi de xdrive kargosu geldiğinde bence sen almaya gitme sırtın için aldığın bir koltuğu taşımak sırtını daha kötü yapmasın, minimum 2 kişi gerekiyor bir koltuğu taşımak için çünkü acayip ağır.
Teşekkür ederim 🙏

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,083
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Mouse: Razer mamba elite
Klavye: Steelseries apex 3
Kulaklık: Cloud 2
Memnunum.

ZK--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Zekeriya KURTOĞLU
Merhabalar. Ekipmanlarınızdan memnun musunuz? Ekipmanlarınızı yazıp memnun olup olmadığınızı , memnun değilseniz neden memnun olmadığınızı yazabilir misiniz? Belki almak isteyenlere yardımcı olabiliriz.
Ben başlıyorum.
Klavye'm: Gamepower Warlock'tu Eskiden şuan ofis klavyesi kullanıyorum. Warlock için konuşacağım. Memnun Değilim. Tuş sorunu var ve rahatsız edici.
HyperX Cloud II Kulaklık Memnunum
Zowie za12 Mouse Memnun değilim çünkü alalı üç yıl oldu aşırı kullanımdan dolayı skatez kötü durumda.
Asus Tuf K7 klavye Memnunum

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali
Mouse : MSİ CLUTCH GM11 gayet memnunum güzel bir mouse bence.
Klavye : Motospeed K92 Rainbow güzel klavye ama ilerde değiştirebilirim.
Kulaklık : Rampage Favory güzel bir kulaklık bence.

Adolf Hitler

80+ Bronze
Ekipmanlarımdan hiç memnun değilim çünki:
10 senelik t.tec plus klavye
a-101'in 5 tl'lik gosmart faresi ile nasıl mutlu olabilirim.. (sistemim imzamda)
@MetehngGll yadımmmmmm

Son düzenleme:

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
Ben başlıyorum.
Mouse'um :Everest Sgm X7 efsanedir.
Kulaklığım :Gamepower Medusa 7.1 güzelbir kulaklık.
Klavye'm :Atomax AT-22 :3 yıldır beni götüren ve şuana kadar hiçbirşeyi bozulmayan 50 tl mouse klavye setle aldığım canavar.

Kulaklık: Plantronics Gamecom 388
Bilinmeyen bir marka ama çok kalitelidir. 3 yıldır kullanıyorum mikrofonu ve ses kalitesi çok iyi bozulana kadar da kullanırım herhalde.

Mouse: Aorus M3
İtopyadan indirimle çok uyguna aldım bence fiyatına göre çok iyi bir mouse.

Klavye: A4 Tech KB-28G
Bunu alalı 1 ay falan oldu ucuza klavye ararken karşıma çıktı hem bilek desteği yüzünden aldım hem de markanın kaliteli olduğunu düşündüğümden.

Rampage vb. markaların ürünlerini almıyorum bana göre fiyat performans değil çok kalitesiz ürünleri var.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,257
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Ben başlıyorum.
Mouse m: rampage gentle (gayet memnunun hafif ve kullanışlı)
Klavyem: rush rk 131 ( cok memnun değilim ama fiyatına göre gayet kaliteli)
Kulakligim : Kulaklik alcak para yoktu telefon kulakligi kullaniyorum. Yaz aylarında memnunum :)

Top Bottom