Neler Yeni

Ekonomi Bakanının açıkladığı yeni olay ne ?

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
Dün bir şey açıklayacağını söylediler dolar 16.70 e düştü açıkladıktan sonra geri çıktı ve yine 17.20 biri açıkladığı şeyin mealini soyleyebilir mi ben anlayamadım.

SadeceSeyf

80+ Gold
Açıkladılar ama bir şey açıklanmamış gibi oldu dnndn

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,169
İsim
Burak Karadağ
😂 Adam dün akşam açıklama yapmadan önce arka kapıdan dolar sattılar 20 - 30 kuruş düşürmek için ve bugün yine şuan şu dakika da aynı yere geri geldi. Ne oldu ? Sattıkları dolarlar heba oldu

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
😂 Adam dün akşam açıklama yapmadan önce arka kapıdan dolar sattılar 20 - 30 kuruş düşürmek için ve bugün yine şuan şu dakika da aynı yere geri geldi. Ne oldu ? Sattıkları dolarlar heba oldu
iş bilmezlik abidesi ya
düşürecek önlemler almak yerine konuşurken dolar düşürüp algı operasyonu yapmaya çalışıyorlar çok komik

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,169
İsim
Burak Karadağ
iş bilmezlik abidesi ya
düşürecek önlemler almak yerine konuşurken dolar düşürüp algı operasyonu yapmaya çalışıyorlar çok komik
5 dakika sonra A Haber: "Bakan'ın açıklamalarının ardından dolar çakıldı."
Bak dostum ! Siyasette en sevdiğim insan rahmetli Erbakan Hoca'dır. Onun medyayla ilgili bir sözü vardır;
"Sünnet çocuğuna hokkabaz oynatırlar acısını duymasın diye. Bu TRT ve medyanın yaptığı da budur işte."

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
5 dakika sonra A Haber: "Bakan'ın açıklamalarının ardından dolar çakıldı."
Bak dostum ! Siyasette en sevdiğim insan rahmetli Erbakan Hoca'dır. Onun medyayla ilgili bir sözü vardır;
"Sünnet çocuğuna hokkabaz oynatırlar acısını duymasın diye. Bu TRT ve medyanın yaptığı da budur işte."
sünnet çocuğu işeyemeyince alıyor acısını halk da markete gidince :D

SadeceSeyf

80+ Gold
Bugün sen misin bizi kandıran diyip 18 olması yok mu yanarız

Bilgici Bilim

80+ Bronze
önemli parlayan gözler

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,169
İsim
Burak Karadağ
sünnet çocuğu işeyemeyince alıyor acısını halk da markete gidince :D
Yahu anket ve ropörtajları izliyorum hâla iktidara veriyorlar ya. Bu kadar yarım akıllılık olurmu ya. Neymiş ekonomimiz dıjı güjler tarafından saldırıya uğramış bu arada bir konu paylaşmıştım. Geçen rte seneye 18 yaşına girip ilk kez oy kullanacak olan 6 milyon gence özel olarak ulaşılmasını rica etti. Vatandaşlık verdikleri afgan ve suriyelilerin oyu yetmeyecek korkusundan ötürü gençlerin oylarına göz diktiler

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
Yahu anket ve ropörtajları izliyorum hâla iktidara veriyorlar ya. Bu kadar yarım akıllılık olurmu ya. Neymiş ekonomimiz dıjı güjler tarafından saldırıya uğramış bu arada bir konu paylaşmıştım. Geçen rte seneye 18 yaşına girip ilk kez oy kullanacak olan 6 milyon gence özel olarak ulaşılmasını rica etti. Vatandaşlık verdikleri afgan ve suriyelilerin oyu yetmeyecek korkusundan ötürü gençlerin oylarına göz diktiler
kendilerince bir dava yolunda olduklarına inandırılmış insanlar benim anne tarafım komple bunları destekliyor genelde dedem ne derse o dedemle de bi ben konuşabiliyorum bu konuları diyor ki başka oy verecek adam yok
ümit özdağ var kendilerine rakip gördükleri için de ya bahsetmeyecekler ya da karalama kampanyası yapacaklar bak gör dedim s.ylu olayından sonra haklıymışsın dedi
özdağ bu oy verecek adam yok furyasına son verip sonunda iktidarı değiştirecek adam olacak benim gözümde

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,169
İsim
Burak Karadağ
kendilerince bir dava yolunda olduklarına inandırılmış insanlar benim anne tarafım komple bunları destekliyor genelde dedem ne derse o dedemle de bi ben konuşabiliyorum bu konuları diyor ki başka oy verecek adam yok
ümit özdağ var kendilerine rakip gördükleri için de ya bahsetmeyecekler ya da karalama kampanyası yapacaklar bak gör dedim s.ylu olayından sonra haklıymışsın dedi
özdağ bu oy verecek adam yok furyasına son verip sonunda iktidarı değiştirecek adam olacak benim gözümde
Sırf mülteciler için ona da belki verebilirim

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
Sırf mülteciler için ona da belki verebilirim
ben de çok beğendiğim için vs değil de hem mülteci konusu hem de er.n erdem gibi sol gericilerin iktidara geçmesini istemediğim için özdağı tercih etmeyi düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,163
Üyeler
167,263
Son üye
yesildag58
Top Bottom