Neler Yeni

Ekonomi Hakkında Düşüncelerinizi Merak Ediyorum

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson
Ekonomiyi kısaca kendi açınızdan değerlendirmenizi istiyorum.

sizce ülke ekonomisi ne durumda kısa, orta ve uzun vadede ekonomide ne gibi değişimler olur beklentiniz nedir?

İleride ev almak, araba almak, evlenmek, tatil yapmak, yatırım yapmak, iş kurmak gibi hayalleriniz var mı?

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Alkan Köroğlu
ilerde araba planım var yatırım yapmalık bir dönemdeyiz bence uzun vadede karlı olucaktır

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bence ekonomi çok iyi abi. Git bak bütün avmler dolu. Trafikte herkeste lüks araba. Tatil yerleri otellerde boş oda yok. Ekonomi kötü olsa böyle mi olur.

The Semih

80+ Gold

sizce ülke ekonomisi ne durumda kısa, orta ve uzun vadede ekonomide ne gibi değişimler olur beklentiniz nedir?

İleride ev almak, araba almak, evlenmek, tatil yapmak, yatırım yapmak, iş kurmak gibi hayalleriniz var mı?
Asgari ücret ve emekli maaşları çok düşük, fakat alım gücü iyi hane başı 1 kişi çalışmıyor TR de en az 2 kişi çalışıyorlar ortalama 3, o yüzden asgari ücretin rezilliğini bastırmış oluyorlar.

Ev araba almak çok zor bunun sebebide talep'in çok fazla olması, bizim halk inanılmaz para harcıyor tasarruf yapıp kısarlarsa enflasyon vs düşecek ama yok herşeyi alıyoruz. Forumda bile sürekli top seviye sistem konuları açılıyor mesela, geçen adam durduk yere 7700 den 7800x3d ye geçmek istiyormuş bu kafayla enflasyon felan düşmez.

Maleseff ki biz babalarımız kadar şanslı değiliz yatırım konusunda, en zor dönemden geçiyoruz ev araba almak için tek maaşla değil 2-3 maaş girmesi lazım eve.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
sabri reis
Bence iyi.
FzF6XIBXsAIY7Gs.jpeg

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Ahmet
Bizde yolsuzluk ve kötü yönetim var ama küreselde enflasyon artışı kesinlikle göz ardı edilemez
enflasyondan önce işşizlik ve shrinkflation ile mücadele edilmeli

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224

Çok iyide değil çok kötüde değil ortalama

Top Bottom