Ekonomi nereye gidiyor?

Tüm dünyada hastalık,kuraklık gıda enerji yakıt kömür fiyatları cip mip... ile birlikte gelen sıkıntılar söz konusu, bizde çarpanı hep fazla olmuştur o bir gerçek. Ama bu melet 5 de olsa 3 de olsa bize yansımayacağı için çok takmamak lazım.

Ekonomiyi bilmem de bütün ülkelerin bizi şu zaman da kıskanmalarını iyi bilirim çakma reisin dediği gibi :)

Ekonomi işin bir parçası sadece her bakımdan dünya helaka gidiyor, gider de tabi çünkü insanların çoğunluğu kötü, böyle olunca baştakiler de kötü oluyor hep, peygamberler hariç ki onların da az bir kısmı zaten yönetici olabildiği çoğunluğu öldürüldü.- Yine bir şey değişmeyecek biz yine böyle vasıfsız, kendi çıkarlarının peşinde koşan, insanlara zulmeden insanların hüküm sürdüğü yerde yaşayıp öleceğiz, bizden sonrakiler de öyle olacak ta ki Allah dünyanın sonunu getirene kadar, ondan sonra da hesap Allah tarafından görülecek çünkü din gününün sahibi O'dur.
Türkiye'de Ekonomiye gelirsem belli her geçen gün daha da beter olacak.

Ekonomi bok yoluna gidiyor ama hakkımızda hayırlısı olsun, iş yine duaya kaldı
usta uyarı yazıyorlar yapma bende yedim 5 kere böyle :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekonomi bok yoluna gidiyor ama hakkımızda hayırlısı olsun, iş yine duaya kaldı
usta uyarı yazıyorlar yapma bende yedim 5 kere böyle :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekonominin ileri gitmediği kesin

Uyarı haklarım dolmasa söylerdim. Kötüye gidiyor.

Sizce başta gelen sorunlar ne?

TL'nin değer kaybetmesi:
Sürekli Türk Lirası banknotu bastırmak,
Dış dünyada prestij kaybetmek,
Ekonomiden anlamayan insanları koltuğa oturtmak gibi örnekleri var.

Ekonomi muhteşem her şey çok güzel her şey çok ucuz ve uygun. Yoksulluk sorun olmaktan çıktı. Bolluk bereket var resmen. Öyle ki bolluk tan dolayı çöpe atıyor insanlar yiyemediklerini. İnsanlar ete doydu.Bu kadar bolluk bereket var iken elinize dizinize dursun ya.

Son düzenleme:
Ekonomi muhteşem her şey çok güzel her şey çok ucuz ve uygun. Yoksulluk sorun olmaktan çıktı. Bolluk bereket var resmen. Öyle ki bolluk tan dolayı çöpe atıyor insanlar yiyemediklerini. Bu kadar bolluk bereket var iken elinize dizinize dursun ya.
Hocam (!) görmedim ama :oops:o.O2

Hangi ekonomi

Ekonomi son yolculuğunda şuan ( hani cenazede derler ya son yolculuk diye)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,239
Üyeler
183,810
Son üye
emreemrek
Geri